Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
A stawiał na pogrom Górnika, a tu proszę. Oglądając trochę to widać było, że zostawili serducho.

Ej czyli co? My z Turkami do przodu? Wink

Odpowiedz
Cały czas nie mogę pojąć jak ten bramkarz Górnika ustawił mur, nie mogę tego ogarnąć jak piłka ominęła cały mur z lewej strony i wpadła przy prawym słupku, tym bardziej, że w momencie strzału bramkarz dokładnie widział strzelca i gdzie piłka leci bo turasy zrobiły "okno". Ogólnie dziwny mecz i tylko cudem tam nie było jakieś 4-0, Górnik dziś powinien do Św. Barbary przez cały dzień modlitwy dziękczynne odprawiać. I tylko cudowi jeszcze zawdzięczają szanse w rewanżu.

Lubię te nasze "wtorki") Na spokojnie teraz dzisiaj i jutro można oglądać niektóre mecze i to bez żadnego stresu Smile

Odpowiedz
W Q4 w teorii na Lecha czekają Cleje, Omonia, LASK, AEK i Viking. W grze są tylko te dwa pierwsze zespoły bo trzy ostatnie zaczynają od Q4. O 19 Omonia gra z Kajratem a o 21 Celje z Egnatią. Potem Ominia gra z wygranym z pary Levski/Craiova a Celje z parą Ararat/Shamrock.

Odpowiedz
(22-07-2026, 10:26)Antonio napisał(a): W Q4 w teorii na Lecha czekają Cleje, Omonia, LASK, AEK i Viking. W grze są tylko te dwa pierwsze zespoły bo trzy ostatnie zaczynają od Q4. O 19 Omonia gra z Kajratem a o 21 Celje z Egnatią. Potem Ominia gra z wygranym z pary Levski/Craiova a Celje z parą Ararat/Shamrock.

Ten AEK chyba najgroźniejszy

Odpowiedz
Więc już wiemy z kim zagramy po przejściu Q3

Odpowiedz
Najpierw przejdźmy Q2, potem Q3, a potem myślmy co dalej.

Odpowiedz
(22-07-2026, 10:26)Antonio napisał(a): W Q4 w teorii na Lecha czekają Cleje, Omonia, LASK, AEK i Viking. W grze są tylko te dwa pierwsze zespoły bo trzy ostatnie zaczynają od Q4. O 19 Omonia gra z Kajratem a o 21 Celje z Egnatią. Potem Ominia gra z wygranym z pary Levski/Craiova a Celje z parą Ararat/Shamrock.

Teoretycznie najgroźniej wygląda AEK dlatego liczyłem że może ktoś im zrobi im miejsce w górnej części, niestety wczoraj u siebie Thun straciło prowadzenie z Zagrzebiem pod koniec meczu. Teraz Omonia gra w 10 z Kajratem ale wciąż prowadzi i patrząc na kursy słaba nadzieja ze to się odmieni.

Odpowiedz
mecz Rakowa transmitowany przez Kanał Sportowy, żadna tv nie chciała to sobie wykupili - chyba na tym poziomie to się zdarza pierwszy raz. Borek komentuje z Lewczukiem. Fajnie

Odpowiedz
Dodam, że na YouTube nie mylić z innymi Tubami Wink

Co do komentatorów, to Borek stara się zdominować Lewczuka. Albo ten drugi czuję respekt dlatego przestaje mówić jak Borek się odezwie

Odpowiedz
ja jeszcze dodam że Valetta prowadzi. może będziemy też obstawiac mecz polskich drużyn w pucharach Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości