Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Mecze zgodowe są tylko dla klubu, można ze spokojem zrobić "kibicuj z klasą", kibicowsko zawsze były mega słabe a piłkarsko przeważnie mieliśmy wtopy.

A Stal wczoraj ładnie się ZESRAŁA metr przed metą, Djurdevic jak zwykle trenerski cienias i kompletnie nie rozumiem jak można go zatrudniać po kolejnych wtopach, coś jak Rumak.

Malinowe nosy chyba kolejny raz uciekną ze stryczka a mogli by się w końcu spierdolić do 1 ligi, a najlepiej w ostatnim meczu:
Puszcza Niepołomice - Śląsk Wrocław Big Grin

Odpowiedz
A może to Urban oświadczył w gabinetach Górnika, że po sezonie przejmuje taką jedną drużynę ze stolycy.
Ja bym się nie zdziwił.

Odpowiedz
Nawet jeśli to jaki był problem w dograniu sezonu do końca, zostało 6 kolejek. Już nie wspomnę o zasługach Urbana i tego jak dwukrotnie(?) wracał do klubu który go niezafajnie potraktował wcześniej. Chyba ze ktoś tam myśli że asystent w roli 1szego coś zmieni. Widać że tam jakiś Grom siedzi w Zarządzie Wink

Odpowiedz
Jeśli nie chciał przedłużyć kontraktu to go pożegnali. Warta chciała honorowo do końca trzymać Szulczka który miał wyjebane w drużynę i kibiców i teraz za chwilę będzie czwarta liga a koleś się ewakuował i ma w dupie Wartę.

Odpowiedz
Ładnie Urabana potraktowali w tym Górniku. No ale nie nasz cyrk nie nasze małpy. W Pogoni też zaczynają się czystki. Poleciał Dyrektor pionu sportowego i zabierają się za dział scoutingu. Trochę mnie dziwią te ruchy bo w mojej ocenie transfery u śledziowych w ostatnich latach wyglądały całkiem przyzwoicie jak na ich możliwości.

Odpowiedz
W Pogoni to zaczyna się wprowadzanie swoich na stanowiska .Zobaczymy co to da.

Odpowiedz
Gdyby Urban oświadczył w gabinetach, że od nowego sezonu ma prowadzić klub ze stolicy, to by nie udzielił dzisiaj takiego wywiadu, jak udzielił, a i pewnie klub by o tym wspomniał po zwolnieniu.  To nie ten typ faceta, który knuje i dodatkowo idzie z farmazonami do mediów. A w Górniku nie takie rzeczy się działy w ostatnich miesiącach/latach. Cyrk na kółkach.
Jeszcze przed jego zwolnieniem pojawiały się informacje, że propozycja kontraktu, którą dostał to gra pozorów i pic na wodę fotomontaż i że nie było szans, żeby ją zaakceptował. Wszystko szło w kierunku, aby go pożegnać. Na dzisiaj był umówiony na rozmowę z Milikiem, ale ten wczoraj z dwoma innymi wparowali do gabinetu trenerskiego i go zwolnili, a potem od razu do szatni...

Tam się w głowach komuś pojebało. Drużyna notorycznie osłabiana, gdzie Urban zawsze, po "okresach przejściowych" kleił ją na nowo i grała całkiem dobrze, robiąc wyniki ponad stan...

Odpowiedz
Myślę, że tam mogło Podolskiemu się coś w głowie pojebać.

Odpowiedz
Podolski to debil i rzeźnik jakich mało. Takich jak on powinno się usuwać. Jego frustracja, że już nie idzie bo nie te lata doprowadzi kiedyś do tragedii i będzie potem płacz.

Odpowiedz
Wróg Twojego wroga jest Twoim przyjacielem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: kaman, 9 gości