Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(16-04-2025, 14:24)uncoolben napisał(a): Wg kkslech.com - po sezonie pożegnamy Hoticia i Pingota. Ja mam jakieś mieszane odczucia co do Bośniaka, jednak nie potrafię zapomnieć jego doskonałej momentami dyspozycji. Faktem jednak jest, że jemu od początku brakowało szybkości.

Zadałem sobie wątpliwy trud i przeczytałem ten hmm... "artykuł" - no cóż, to nie są żadne kumate informacje, tylko ich subiektywna lista zawodników do odstrzału. Można to zresztą w kilku miejscach  w zasadzie wprost wyczytać. 
Dodatkowo obraz zaciemnia jak zawsze histeryczny styl całości i wstawione jako pewniki określenia typu: na pewno, nie ma szans,  przenigdy. Bardzo zresztą charakterystyczna mieszanka dla  kkslech.com.

Odpowiedz
Mnie bardzo ciekawi czy Sousa faktycznie latem odejdzie.

Odpowiedz
Na moje odejdzie i nie będą to ogromne pieniądze, z 3mln to max moim zdaniem. 24 latek z wahaniami formy, rocznym kontraktem, no, nie mogą to być ogromne pieniądze.

Nie zdziwię się jak od nowego sezonu będziemy tam forsować Aliego, na przemian z Dziubą, a kupią kogoś na skrzydło z większą szybkością niż Ali.

Odpowiedz
Pytanie czy za takie siano jest sens go sprzedawać. Czy nie lepiej aby ten sezon się jeszcze u nas ,,pograł" (tu miało być inne słowo)
Dlaczego tak uważam?
Latem będziemy potrzebowali wzmocnień na wielu pozycjach a szansa na trafienie kogoś o podobnym potencjale na jego pozycje za pół darmo są zerowe. To już wolę aby został on a skupili się na innych asach.

Odpowiedz
Oczywiście, że jest sens. Jeśli masz zarobić te 3-4 mln euro a nic no to oczywiste. I nie trzeba wielce za niego kogoś szukać bo właśnie widzimy jak świetnie w tej roli spisuje się Ali. A co do Sousy to właśnie to jest jego cały obraz. Każdy jego sezon w Lechu tak wygląda. Gra w kratkę plus częste absencje spowodowane urazami.

Odpowiedz
Wolosik twierdzi że Lech chce go sprzedać. Pytanie ile w tym prawdy?

Odpowiedz
Lech musi go sprzedać, bo to jedyny sensowny transfer wychodzący w miarę wartościowy. Ale jeśli zimny nie będzie na niego stawiał to kto go ma obejrzeć za tą kasę? Puszczą mu filmiki sprzed pół roku?

Odpowiedz
A skąd rozważanie, że nie będzie na niego stawiał?

Odpowiedz
A stawia?

Odpowiedz
Czyli mamy realne osłabienie efekt braku mistrza. Trzeba oszczędzać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości