Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
Reputacja:
1
15-11-2024, 23:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2024, 23:52 przez stachu_27.)
Na Lech - Legia byłem w Kotle i obserwowałem trochę trybuny. Najwięcej ludzi podłącza się po bokach Anioły i Czapczyka przy Kotle. Słyszałem też od jednego znajomego, który chodzi głównie na Czapczyka, że jest tam troszkę lepsza atmosfera niż na Anioły.
Pomysł z nagłośnieniem skierowanym na Aniołę i Czapczyka jest dobry, zwłaszcza dla tych siedzących tam po bokach.
Ale uważam, że najpierw powinniśmy się zająć jakością dopingu z Kotła, a dopiero potem myśleć o reszcie trybun. Aczkolwiek pomysły z uaktywnianiem innych trybun uważam za fajne.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Moim zdaniem można jechać dopingiem na 2 trybuny Kocioł i Białasa i zobaczmy jak to ruszy. Można pomyśleć nad tym.
Liczba postów: 40
Reputacja:
0
18-11-2024, 18:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2024, 18:55 przez Bartas98.)
Nie no gdzie na 2 trybuny jak czasami w Kotle się rozjeżdża wszystko jak jest więcej ludzi.Jak jest wynik to może i reszta trybun pośpiewa ale tak to nie ma sensu niestety
GKS chyba w komplecie wypełni sektor tak że kupować bilety i na stadion w sobotę wszyscy
Liczba postów: 18
Reputacja:
3
Oprawa dobra, prezencja kibiców przyjezdnych wspaniała, najwyższa frekwencja w lidze, a doping średni mimo wysokiej frekwencji.
Byłem pierwszy raz od 0.5 roku na piętrze i przeraziłem się tym co tam zobaczyłem. Niezwykle pijane jednostki wymiotujące przez cały mecz, telefony z nagrywaniem w trakcie oprawy, wideo rozmowa w trakcie meczu w pierwszym rzędzie na środku (!!!). O nieśpiewaniu, braku braw, wyzywaniu zgód, gubieniu szalików czy złym rytmie nie wspominając.
Nie bójcie się zwracać takim jednostkom uwagi. Jak się boicie ewentualnej reakcji to podbijcie do kogoś większego i pójdźcie z nimi zwrócić uwagę. To my odpowiadamy za doping i atmosferę na trybunie. Szacunek dla starszych kibiców i sekcyjnych za próby trzymania poziomu w niektórych miejscach piętra.