Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
@marekst
Proponuję obejrzeć jakiś mecz Lecha, zanim się coś napisze. Sousa  w tym sezonie ani jeden raz nie siadł na ławie... Anie jeden raz. W każdym meczu wychodził w podstawie. Nie wiem ile musiałbym wypić, żeby napisać, że trener na niego nie stawie, gdzie on rozgrywa sezon życia. Co nie oznacza, że nie jest chimeryczny.

Odpowiedz
Ale my za niego nie dostaniemy piłkarza o zbliżonym poziomie tylko jakiegoś... no nie powiem kogo. Czy lepiej dostać te 3 mln euro czy pograć nim w LKE np i zgarnąć dzięki niemu więcej siana.

Odpowiedz
ale jak z nim pogramy to nic nie dostaniemy....

Odpowiedz
(17-04-2025, 18:56)Skorpion napisał(a): Ale my za niego nie dostaniemy piłkarza o zbliżonym poziomie tylko jakiegoś... no nie powiem kogo. Czy lepiej dostać te 3 mln euro czy pograć nim w LKE np i zgarnąć dzięki niemu więcej siana.

"Pierdolenie". Sousa przez większość pobytu w Poznaniu byłem cieniem piłkarza. Nie róbmy z niego piłkarza od którego zaczyna się ustalanie składu.

Mam nadzieję, że jak będą szukać "10" to z Portugalii lub innego piłkarskiego światka, gdzie piłkarza mają w sobie trochę magii.

Odpowiedz
Ale ten sezon ma dobry. I w przyszłym sezonie przydałby się na pewno szczególnie w Europie. A jaką masz pewność, że nie przyjdzie kolejny Fiabema za niego?

Odpowiedz
A jaką masz pewność, że zagra znowu dobry sezon? Każdy klub na świecie kupuje/sprzedaje i liczy się z wtopą transferową. Równie dobrze może przyjść kozak, który zakryje czapka Souse.

Nie zostawimy grajka wartego 3-4 banki by odszedł za darmo, więc nie ma o czym dyskutować.

Odpowiedz
Masz rację nie mam takiej pewności. Ale teraz ma sezon życia. W takim razie przedłużył bym go o rok i starał sprzedać jeszcze drożej. Legi się udało upchnąć pseudo grajka za dobre siano.

Odpowiedz
Przedłużenie kontraktu nie odbywa się na zasadzie oświadczenia woli jednej ze stron, tylko na zasadzie porozumienia dwóch stron.
Sousa raczej skłania się ku odejściu, więc klub z wiadomych przyczyn nie będzie robił przeszkód, jeśli pojawi się odpowiednia oferta, skoro w lecie będzie ostatni moment, aby go sprzedać. Chociaż Dobrasz nie tak dawno napisał, że Sousa sprawy jeszcze nie przesądził.

Odpowiedz
To o rekordach możemy pomarzyć. 3-4 miliony realnie do wyciągnięcia właśnie przez tak krótki okres kontraktu. Zresztą i tak pewnie nikt więcej by nikt nie dał.

Odpowiedz
Włoskie media wzięły na tapet Linettego i piszą o możliwym powrocie jego do Polski (do nas). Piszą, że trudne to do zrealizowania, ale nie jest to niemożliwe. Piszą, że by musiał sporo zejść z aktualnych zarobków (piszą o 1,4 mln ojro rocznie aktualnie).

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, Dextris, Jerry2015, TataIgora, 1 niewidocznych użytkowników, 19 gości