Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Zmieniają temat. Nie licząc ostatniej kolejki to w każdej Raków gra przed Nami. Sam nie wiem czy to dobrze, czy źle…

Odpowiedz
Też się nad tym zastanawiałem....chyba gorzej że gramy po Rakowie, tak czy siak mobilizacja musi być do samego końca.

Odpowiedz
Bo ja wiem. My musimy wygrać. Oni przy ewentualnej porażce nie wiedzą czy coś im to da czy nie.

Odpowiedz
Raczej źle. Lepiej wywierać presję niż być pod presją. W każdej z ostatnich 5 kolejek przed Mulitligą gramy po Rakowie. W 4 z 5 również po Jadze. Słabe to.

Odpowiedz
Słabe to jest to że miałoby to mieć aż takie znaczenie. Szczególnie gdy są takie 1-2 meczowe różnice punktowe więc presja jest już, bez względu czy gramy przed czy za nimi.

Odpowiedz
To mało ważne, jeśli Raków nie straci punktów w Szczecinie to możemy pożegnać się z nadziejami na mistrzostwo. Tyle w temacie.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Patrzmy na siebie. Raków na bank potraci - jak nie w Szczecinie, może to być każdy z ich czterech kolejnych meczy. Jedynie pewne jest że powiozą Widzew w ostatniej kolejce przed własną publicznością.

Odpowiedz
(18-04-2025, 07:09)strzelisty jupiter napisał(a): Patrzmy na siebie. Raków na bank potraci - jak nie w Szczecinie, może to być każdy z ich czterech kolejnych meczy. Jedynie pewne jest że powiozą Widzew w ostatniej kolejce przed własną publicznością.
Zobaczysz, że nie. Jeśli wygrają w Szczecinie to musieliby 2 razy jeszcze pkt stracić w 5 kolejkach co jest nierealne przy Pypszuna taktyce a do tego my musimy wygrać wszystkie 6 kolejek które zostały. Wierzysz w 8 wygranych z rzędu przez Lecha włączając w to ostatnie 2 wygrane? Ja ani trochę.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Uważam, że Raków jest w stanie wygrać w Szczecinie i wywalić się na twarz w Kielcach czy Mielcu.
Bardziej niezmiennie obawiam się Jagiellonii, której została tylko liga, a która gra najlepszą piłkę w Ekstraklasie. Niestety wliczając nas.
Bardzo nam skomplikowała ich wygrana w stolycy, bo cały czas mają nas w zasięgu meczu.
Raków będzie trzeci na koniec sezonu.

Odpowiedz
Jagiellonia gra najlepszą piłkę w lidze? No właśnie nie bardzo. To już nie to co w mistrzowskim sezonie. Oni raczej przypominają Raków z czasów fuksiarskich przepchnięć jedną bramką. W Warszawie byli tłem dla pudernicy, a i tak wygrali. W wielu meczach ratowały ich słupki, poprzeczki, strzały rozpaczy i pojedyncze kontry. Nasz mecz w Białymstoku też tak wyglądał. Oni w zasadzie dwa strzały i dwie bramki. Ale im też w końcu przestanie żreć.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości