Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - KÍ Klaksvík, 06.08.26 19:00. el. LE
Tryb drzewa
Ja patrzę na ten mecz z perspektywy formy naszych chłopaków. Wygląda na to że nadal do tej szczytowej jest bardzo daleko więc każdy przeciwnik na tym etapie może nas skaleczyć. Mental po Aarhus też pewnie dołuje. Trzeba uważać

Odpowiedz
(03-08-2026, 13:06)Icek napisał(a): Ja się wstrzymam do następnego czwartku z oceną, czy podział dobry, czy zły. Przestrzegam przed lekceważeniem Farerów. Przejrzałem ich występy  z ostatnich 3-4 sezonów. Ani razu nie zaliczyli wpierdolu. Przechodzili drużyny serbskie, szwedzkie, po dogrywce odpadali z Molde, potrafili wygrać z Malmoe no i grali w fazie grupowej LKE, gdzie potrafili wygrać z Olimpią Ljubjana, albo zremisować z Lille.

Będzie dla piłkarzy gości gorąco - chodzi o temperaturę powietrza. Dodatkowo - mała frekwencja moim zdaniem, przewrotnie, pomoże naszym asom, którzy jak widać mają duży problem z presją.4:1 u nas i jedziemy za tydzień się schłodzić i pokazać...nie wiem, dojrzałość? 

Ewentualne odpadnięcie z tym przeciwnikiem będzie oznaczać koniec tej drużyny w tym kształcie. Mentalnie nie do zebrania.

Odpowiedz
(03-08-2026, 12:59)Skorpion napisał(a): Szacun dla tych którym się chce oglądać występy tych ,, piłkarzy " po zeszłej środzie. Tam nawet nie było chwili refleksji wyjścia do ludzi i powiedzenia sorry zjebalismy. Nic.. klub to samo bilety po chuj wie ile po zeszłej środzie i już usłużne konta na x marudzą że tak mało sprzedanych. Teraz już bez różnicy gdzie zagramy różnice są małe (według rozpiski szanownych kolegów z forum) także jak dla mnie finał LKE tylko może zmazać ta hańbę.
W punkt. Dalej nie rozumiem jak ani zespół, ani klub nie odczuwał potrzeby powiedzenia słowa po tej szmacie. Mnie już zwyzywali stali bywalcy fanatycznej trybuny Anioła.

Odpowiedz
20 meczów w europejskich pucharach na własnym stadionie i 1 przegrana. Na szczęście UEFA nakazała rewanż na innym obiekcie.

Odpowiedz
(03-08-2026, 14:48)ma1ksiuu napisał(a):
(03-08-2026, 12:59)Skorpion napisał(a): Szacun dla tych którym się chce oglądać występy tych ,, piłkarzy " po zeszłej środzie. Tam nawet nie było chwili refleksji wyjścia do ludzi i powiedzenia sorry zjebalismy. Nic.. klub to samo bilety po chuj wie ile po zeszłej środzie i już usłużne konta na x marudzą że tak mało sprzedanych. Teraz już bez różnicy gdzie zagramy różnice są małe (według rozpiski szanownych kolegów z forum) także jak dla mnie finał LKE tylko może zmazać ta hańbę.
W punkt. Dalej nie rozumiem jak ani zespół, ani klub nie odczuwał potrzeby powiedzenia słowa po tej szmacie. Mnie już zwyzywali stali bywalcy fanatycznej trybuny Anioła.

w gówno-punkt chyba.

a co mają zrobić - samobiczować się? i ile dni - 2? 20? Żeby zasokoić Wasze ego-potrzeby?

najlepsze co mogą zrobić to wyjść na boisko i wygrać następny mecz.

A Wy ryczcie dalej, obrażajcie się, nie zapomnijcie też wstąpić na fetę przy następnej okazji

Odpowiedz
(03-08-2026, 16:00)Mosina napisał(a):
(03-08-2026, 14:48)ma1ksiuu napisał(a):

w gówno-punkt chyba.

a co mają zrobić - samobiczować się? i ile dni - 2? 20? Żeby zasokoić Wasze ego-potrzeby?

najlepsze co mogą zrobić to wyjść na boisko i wygrać następny mecz.

A Wy ryczcie dalej, obrażajcie się, nie zapomnijcie też wstąpić na fetę przy następnej okazji
Po co te uniesienia? Odezwanie się jednym zdaniem to samobiczowanie, masochizm, pokuta? Ego-potrzeba to brak chęci podniecania się rywalem z Wysp Owczych? Z miejscowości mniejszej od Przeźmierowa? Ekscytacja z tego taka, żeby mokrej szmaty nie było. Nikt co tutaj się udziela nie jest z przypadku więc nie rozumiem po co te wyrzuty, może to jest ta ego-potrzeba podkreślenia, że ja to wieczny i na zawsze?

Odpowiedz
Nie wiem dlaczego mieliby mieć ochotę do komentowania tej porażki. Drużyna była zdruzgotana po porażce. Dobrze wiedzieli, że spierdolili po całości. Mi osobiście przeszła ochota na rozmowy o meczu ze znajomymi, jak zresztą moim znajomym też. Ciężko im się będzie odbudować po takim czymś. Wygrana z Wieczystą to był mały kroczek (podejrzewam że jakby awansowali do kolejnej rundy LM to by zmietli Wieczystą). Stracili na pewności siebie, cały czas ponurzy i zbytniej radości po bramkach nie było. Mokrą szmatą nie tylko kibice dostali - piłkarze też. Mam nadzieję, że NF wpłynie jakoś na ich psychę i doda im pewności siebie.

Odpowiedz
Mnie te wywiady po a szczególnie w przerwie meczu irytują.
Kiedy i jaki piłkarz powiedział coś odkrywczego?
Od lat klepią te same kawałki, że nie udało się zrealizować założeń taktycznych albo że wyciągną wnioski z tej porażki.

Odpowiedz
Wasilewski o spodenkach Wink

– 5 tysięcy euro i dyskwalifikacja na jeden mecz w europejskich pucharach dla trenera Nielsa Frederiksena za opóźnienie rozpoczęcia meczu z AGF Aarhus

Na czy polegało to opóźnienie? Ktoś, coś?

Odpowiedz
Aktualnie najlepszym lekiem będzie wygrać oba spotkania z Farerami, pomiędzy jeszcze ograć Piasta i myślę, że wszyscy już o LM zapomną, przynajmniej na jakiś czas. Naładowani 4 zwycięstwami z rzędu wejdziemy mocno napakowani mentalnie do fazy play-off, a jeśli uda nam się awansować do LE będzie miodzio, zespół odżyje jak i Ci, którzy w nich wątpili, a wtedy czeka nas przynajmniej 8 pięknych wieczorów gdzie możemy spotkać się z markami typu Juventus, Milan, Bayer Leverkusen czy Real Sociedad. Komuś by to nie pasowało? Wątpię. Także widzimy się w czwartek na stadionie, dodajmy im trochę siły z trybun i jedziemy po tą LE!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości