Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
A Piast o której wyjeżdża?

Odpowiedz
My musimy patrzeć na siebie a nie czy inni się śmieją.
Jeśli przełożenie meczu ma nam w tym pomóc, przekładajmy.
Też nie sądziłem, że znajdziemy się w takim położeniu.
Trzeba te puchary ratować.

Odpowiedz
( 4 godzin(y) temu)raszko napisał(a): A Piast o której wyjeżdża?

Dobra tam najwyżej zawrócą i zwrócimy im za wachę.

Odpowiedz
Ja jestem w teamie "nie przekładać".

Jak najbardziej róbmy to co dla nas najlepsze, bez oglądania się na podśmiewanie postronnych ekip.
Ale uważam że dla nas lepsze będzie zagrać.

Po pierwsze: Piast nie jest w super formie. Wykorzystać na podbudowę morale i wygrać. W zeszłym roku przełożyliśmy gdy Piast szorował po dnie tabeli, nie zrobiło to żadnej różnicy w walce o puchary, zagraliśmy na wiosnę jak się podnieśli i zamiast 6 pkt z nimi były 3.
Po drugie - gramy u siebie, więc żaden dodatkowy wysiłek logistyczny.
Po trzecie - wygląda że potrzeba nam zgrania i meczów a nie odpoczynku.

Odpowiedz
sztab wie najlepiej czego potrzebuje teraz drużyna.

czasami 2 dni odpoczynku (lekkiego treningu) jest lepsze niż kolejna ligowa młócka.

to nawet nie chodzi o rewanż z Klaksvík, tylko być może potrzeba podładowania akulumatorów (też mentalnych) przed całą serią spotkań do końca sierpnia co 3-4 dni.

a już kompletnie powinno nas walić co mówią inni - szczególnie że jechanie po naszym blamażu jest teraz bardzo trendy, i co byśmy nie zrobili będzie wyśmiewane. zresztą w większości sami to robimy także.

że o argumencie że Jaga nie przekłada nie wspomnę, zespół który zagrał cały jeden mecz w pucharach właśnie

edit: klub podał że mecz się odbędzie zgodnie z planem

Odpowiedz
Jednak gramy z Piastem.
To jest ciekawa decyzja, bo wczoraj wieczorem i jeszcze dzis rano sztab chciał przełożenia, później było spotkanie z Rząsą i Rutkowskim i taka decyzja.

Moim zdaniem duży błąd.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: galis, 82 gości