Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Jeżeli pójdzie fama, że w Lechu po kontuzji jesteś na wylocie to będzie to kolejny powód, żeby nie podpisywać tutaj kontraktu.

Odpowiedz
Już nie przesadzajmy. Pełno jest takich sytuacji, że kontuzjowanych graczy się nie przedłuża, bo po co?
Przypadek Golizadeha, że przed końcem kontraktu nagle doznaje poważnej kontuzji a mimo to klub z nim przedłuża to wyjątkowa sytuacja. Zresztą myślisz, że jakby kontuzję przed końcem złapał taki Moutinho, to klub by przed nim położył nowy kontrakt?

Odpowiedz
Zresztą Gholizadeh, zanim jeszcze złapał tą ostatnią kontuzję, miał ofertę na stole i nie podpisał. Po tej aktualnej kontuzji pewnie zaczął pluć sobie w brodę, a Lech wyciągnął do niego rękę. Obstawiam, że gdyby nie ta kolejna kontuzja, już by go tu nie było.
Jak widać, jeśli kontuzje się ciebie trzymają, duże prawdopodobieństwo, że będziesz je łapał co rusz. Dlatego dziwi mnie że część kibiców nadal chciała tu Modera. Na szczęście to się nie zmaterializowało, bo znowu kolano i data powrotu nieznana. Są też pewnie tacy, którzy żałowali, że Marchwiński trafił do Cracovii zamiast do nas. Na takich piłkarzy w ogóle nie powinniśmy spoglądać pod kątem transferów.

Odpowiedz
A mimo wszystko profesjonalne kluby chcą u siebie Rodriego z City.

Odpowiedz
My nie mamy budżetu jak City, żeby sobie zaryzykować. Żeby to był jeszcze jeden szklany piłkarz w kadrze. Mamy ich kilku. Jak wypadnie Ci Gholizadeh, Wålemark i Håkans, to w zasadzie nie masz skrzydeł. Patrząc na przeszłość, można wykluczyć taki scenariusz? A jest jeszcze szklany Sayyadmanesh.

Odpowiedz
Ty masz jakaś obsesję strzelisty? Marazz też Cię dojeżdżał na poprzednim forum czy o co chodzi? Ludzie mają inne zdanie niż twoja prawda objawiona a Ty przypisujesz im jakiś swoich przeciwników z przeszłości Big Grin To jest jakaś choroba na bank.

A najciekawsze jest to, że jak go spytasz ile kosztuje zawodnik na poziomie Alego ale w pełni zdrowy który ma jego poziom i robi sam różnicę to temat natychmiast umiera.

Ja z Antonio nie przepadamy za Sobą (ja mam stosunek neutral on mnie nie lubi) ale w życiu nie robił bym śledztwa kto to jest i skąd. Jest Antonio i tyle.

Odpowiedz
Yegbe i Agnero mogą lecieć do Szwajcarii czy też ich tam nie wpuszczą?

Odpowiedz
(14-08-2026, 21:12)strzelisty jupiter napisał(a): Yegbe i Agnero mogą lecieć do Szwajcarii czy też ich tam nie wpuszczą?

Do Polski też ich nie wpuszczą. Oni muszą wizę do pracy w Europie.

Odpowiedz
Oni wrócą jak dostaną wizę. Może to potrwać "kilka" dni. Zobaczymy co to w praktyce znaczy.

Odpowiedz
Nie no takie rzeczy raczej się szybko załatwia wiec mam nadzieje, że poniedziałek obaj wrócą. Z innej strony nie szło tego przed sezonem załatwić?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 43 gości