Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 1.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Zapewne nie można było.

Odpowiedz
Na meczykach donoszą, że nasi piłkarze z Afryki mogą być niedostępni jeszcze na czwartkowy mecz.

Odpowiedz
JAJA.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Tylu POlityków sobie strzela foty bezczelnie na stadionie i podpinają się pod sukcesy, a jak trzeba pomóc to "(...) Mimo że on dopilnował wszystkich niezbędnych kwestii, to ze strony POlskich KOnsulatów nie ma odpowiedzi na zapytania oraz chęci pomocy Lechowi (...)". Wspaniale, świetnie. Smile

Odpowiedz
Dziwi mnie jedno. co nasi pilkarze robili w afryce... Serio sezon sie zaczyna a ci leca do afryki... klub na to pozwala?

Odpowiedz
Jako, że pewnie jesteś hibernatusem to mam dla Ciebie 2 ważne informacje. Dzisiaj jest 15 sierpnia 2026 roku. Druga wiadomość to obaj pojechali załatwić wizy pozwalające im grać w piłkę w Lechu.

Jeszcze jedno. 
Lech wygrał z Klaksvik 5-0/

Odpowiedz
Dodaj, że muszą zrobić to osobiście, zabrano im paszporty i czekają na wydanie wraz z wizami. Nie mogą sobie ot tak wrócić.

Tak przy okazji to jestem ciekaw czemu ta procedura taka długa, czy to dlatego, że jest dużo urzędników na urlopach i nie kupili im kawy czy kwiatów? Smile

Odpowiedz
Ano chyba ze musza to zrobic osobiscie. Tego nie wiedzialem. Przepraszam za niewiedze.

Odpowiedz
Nie wiem czy to ten sam typ wizy, ale najdroższy nabytek w historii Ekstraklasy pauzował blisko miesiąc jak wyjechał do Afryki ogarniać te sprawy. Bukari z Widzewa.

Ciekawe jak tam nasi kontuzjowani, Jagiełło i Leo. Jak o Filipa jestem spokojny, tak o Leo się martwię przez naszą historię lekkich kontuzji, następnie powrotów i powracającego bólu tego kontuzjowanego miejsca.

Odpowiedz
W mediach piszą, że mają mieć wizy i paszporty we wtorek, a to oznacza, że realnie pojawią się w Poznaniu w czwartek. Także na 90% nie będzie ich w pierwszym meczu z Thun. Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 43 gości