Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
pffff - też mi wróżba, strasznie zachowawczy się zrobiłeś po ostatnich przewidywaniach Wink

bardzo liczę na to, że w Rakowie nie wytrzymają presji, i się obsrają jeszcze bardziej niż my. to widać zresztą po nich, w Szczecinie zawodnicy byli zagotowani, a to może prowadzić do kolejnych czerwonych kartek - dla mnie Kochergin za nadepnięcie w brzuch zawodnika Pogoni też powinien dostać czerwoną. Myślę że to styl Papszuna, takie nakręcenie negatywne, a taki Śląsk sobie na to nie pozwoli bo też walczą o swoje.
Oby tylko nie skończyło się że wszyscy wygrają już swoje do końca i przegramy tym cholernym bilansem...

Odpowiedz
Nie ma opcji że na finiszu wszyscy wszystko wygrają. W piątek będzie ciekawie, bo przed meczem Raków - Śląsk, w Niepołomicach Puszcza podejmuje Pogoń. Jak gospodarze zdobędą jakieś punkty czy choćby jeden, Malinowe Nosy będą miały już bardzo ciepło i starcie w zajezdni może być ostatnią szansą na skuteczną ucieczkę ze strefy spadkowej.
Mistrz nie dobije do bariery siedemdziesięciu oczek w tym sezonie.

Odpowiedz
W czołówce wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie. Jeszcze z 2-3 tyg temu wszyscy sądzili, że to Raków ma pewnego MP a Jagiellonia gra najlepszą piłkę w lidze. Teraz widać, że Papszuny grają prostacki futbol, z miernymi psychologicznymi zagrywkami a w Białymstoku szczęście przestaje dopisywać i mental powoli nie dojeżdża. Czuje, że w tym sezonie tak jak w roku ubiegłym mistrzostwo rozstrzygnie się w ostatniej kolejce.

Co do następnej kolejki to wierzę, że malinowi z nożem na gardle będą jeździć na dupie i urwą punkty tym frajerom. Jagiellonia też nie będzie mieć łatwiej przeprawy w Kielcach. Co do śledzi trzeba wziąć pod uwagę to, że kilka dni później będą rozgrywać kolejny najważniejszy mecz w swojej historii, finał PP. Więc można domniemywać, że w Niepołomicach może wyjść nie co rezerwowy skład. My oczywiście też nie będziemy mieć łatwego meczu, plus taki, że to nie Legia jest pierwsza bo wtedy Radomiak to by walczył jak o utrzymanie a tak może nie będą mieć aż takiej motywacji.

Odpowiedz
Widzew zainteresowany Kownackim. Ciekawe jakim będą dysponować budżetem i czy już w przyszłym sezonie będą stanowić realne zagrożenie dla czołówki walczącej o MP i europejskie puchary.

Odpowiedz
Poza Kownackim interesują się też podobno Jóźwiakiem, Skórasiem, Kallmannem i Stępińskim, ale podobno tylko ten ostatni jest realnym tematem i są prowadzone już nawet jakieś rozmowy.

Odpowiedz
Pytanie jakie siano i czy to nie jest pod publikę ogłoszone. Zresztą ich skład jest tak dziurawy i słaby, że by musieli wymienić 80% aby realnie się włączyć o walkę ale uważać na nich trzeba!

Odpowiedz
Nowy właściciel Widzewa spadł Włodarczykowi i całej reszcie z nieba. Pewnie wkrótce dowiemy się, że chcą Karbownika, Kozłowskiego, Puchacza, Milika, Pedę, Dawidowicza, Białka, Angielskiego, Szysza, Bereszyńskiego, Wdowika i peewnie kilku graczy z Ekstraklasy. Koulourisa, Pyrkę, Fornalczyka, Kallmana, Pieńkę i Dalmau.

Odpowiedz
Ja czekam jak usłyszymy, że chcą nam podkupić gwiazdy z akademii Smile bo tego jeszcze nie było

Odpowiedz
Na razie widzewowe przechwałki to półka z napisem "mokre sny impotentów".  Mam poważne wątpliwości czy nowy, choć niebiedny właściciel będzie tak chętnie szastał na lewo i prawo ze swojej kieszeni, Spodziewałbym się raczej łożenia na poziomie max. Świerczewskiego w Rakowie. W Cupiała nie będzie  chciał się już nikt bawić. Chyba, że przyjdzie tu ktoś z petrodolarami albo innymi krwawymi juanami, dla kogo to będą i tak waciki.

Odpowiedz
Nie no coś tam im latem dokupi. Ale mam wrażenie, że skończy się jak z Allianzem (czy jak to się nazywało) w Górniku. Przyjdzie rok dwa wyłoży zobaczy, że patola i degrengolada i pyk zjazd do garażu. Ale w ich przypadku i Motoru trzeba trzymać rękę na pulsie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: kaman, 9 gości