Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Z tych moich obserwacji - a zdarzało mi się oglądać też całe mecze Korony - wynika, że jego atutem jest właśnie krótki zwód, gra w gąszczu, czy na przebitkę. To nie typ gracza "wypuszczę piłkę na obieg i pościgajmy się". Też często schodzi do środka i jest chyba obunożny,
Mam wrażenie, że te liczby w końcu przyjdą. Strzał ma w każdym razie piekielnie mocny, oddawany w pełnym biegu i jak na to, zadziwiająco celny. Często to kwestia centymetrów i - o ile dobrze kojarzę - zdarza mu się też często obijać słupki i poprzeczki. To mi się rzuciło w oczy, zwłaszcza w tej rundzie, Tak jak to, ze koledzy regularnie partolą jego podania.
Bardziej obawiałbym się o dyńkę Fornalczyka. No, ale na razie to temat tylko hipotetyczny,
,

Odpowiedz
Po Euro młodzieży to pewnie będzie warty tyle, że Lech go nie weźmie. Pytanie co z tą klauzurą.

Odpowiedz
Jak będzie za klauzurą, to już go nie wyjmiemy Wink

Odpowiedz
Big Grin w sumie śmiesznie wyszło Big Grin klauzula miało być Big Grin

Odpowiedz
Kaluzera śmiechu pany. Smile

Odpowiedz
Osman Addo z drugoligowego Boldklubben af 1893 z Danii jest przez nas obserwowany wg Koźmińskiego. 21 latek, w tym sezonie na 29 występów 5 goli i 5 asyst. Ponoć trzeba będzie wyłożyć ~400 tysięcy euro. Skrzydłowy.

Odpowiedz
Niejaki Dean James, który ma specjalizować się w informacjach związanych z Arsenalem podaje, że ten wziął na radar Kozubala.

Odpowiedz
Co to za Fiabema 2 z Danii no bez jaj niczego ich Hoffman i inni nie nauczyli.

Odpowiedz
Co do plotek o powrotach do Lecha to Skóraś w ostatnim wywiadzie zdementował takową. Na ten moment nie planuje powrotu do ekstraklasy. Pojawiła się u niego opcja gry w Lique 1. Jóźwiaka też bym tu raczej nie widział.

Odpowiedz
Karol też tu nie przyjdzie. Ale będzie alibi ,,wiecie rozumiecie miał być Jóźwiak przyszedł dziad z trzeciej ligi duńskiej"

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2fast4you, Kiub, m94g, Pie, 15 gości