Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
ciekawe te nowe rządy właściciela Pogoni. zaczął od podniesienia cen na karnety - pańska wola, ale chyba już popłynęli w temacie dystrybucji biletów na finał PP. z tego co rozumiem to PZPN sprzedawał bilety za 140 pln, Pogon zrobiła sprzedaż dla karnetowców za 200 coś (pierwsza transza) a drugą za voacher za przyszły zakup karnetu na następny sezon - jakiś pakiet bilet, szalik koszulka za 800 coś. mocno tam kogoś pogięło
Liczba postów: 285
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
W Pogoni to czuje, że będzie wesoło i niekoniecznie finał będzie z happy endem. Bardziej mnie zastanawia Widzew, tutaj czuje, że z tego projektu może wyjść coś solidnego. Czas pokaże.
Zmieniając nie co temat, mówi się, że Bjelica jest głównym kandydatem do objęcia schedy po Feio.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
@Mosina, ale dojebali. Wiesz jaką stawkę ustalił PZPN za bilety za bramką? Oni sprzedawali pakiety za bramką za 250zl (bilet+szal+koszulka, BEZ TRANSPORTU). Przecież to kurwa cyrk.
Liczba postów: 89
Reputacja:
3
Mecz sezonu, Pogoń ze statuetka króla strzelców.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jebać Śląsk. Wstyd, że z nimi przegraliśmy. Mecz jeszcze trwa ale nie widać sygnałów, że urwą chociaż pkt. Kolejek coraz mniej.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Mamy zezowate szczęście grać z drużynami które są w primie - Śląsk, Lechia czy Górnik. Gdybyśmy z każdą z nich grali kilka kolejek później to tabela wyglądałaby inaczej. Liczyłem dziś na Śląsk, mecz się jeszcze nie skończył ale po trzecim gongu już się nie podniosą
Liczba postów: 13
Reputacja:
2
I teraz my będziemy pod mega presją w jutrzejszym meczu. Mam nadzieję, że to dźwigniemy.