Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
ciekawe te nowe rządy właściciela Pogoni. zaczął od podniesienia cen na karnety - pańska wola, ale chyba już popłynęli w temacie dystrybucji biletów na finał PP. z tego co rozumiem to PZPN sprzedawał bilety za 140 pln, Pogon zrobiła sprzedaż dla karnetowców za 200 coś (pierwsza transza) a drugą za voacher za przyszły zakup karnetu na następny sezon - jakiś pakiet bilet, szalik koszulka za 800 coś. mocno tam kogoś pogięło

Odpowiedz
W Pogoni to czuje, że będzie wesoło i niekoniecznie finał będzie z happy endem. Bardziej mnie zastanawia Widzew, tutaj czuje, że z tego projektu może wyjść coś solidnego. Czas pokaże.
Zmieniając nie co temat, mówi się, że Bjelica jest głównym kandydatem do objęcia schedy po Feio.

Odpowiedz
Ciekawe czy kibice też będą zadowoleni z takiego trenera Smile

Odpowiedz
@Mosina, ale dojebali. Wiesz jaką stawkę ustalił PZPN za bilety za bramką? Oni sprzedawali pakiety za bramką za 250zl (bilet+szal+koszulka, BEZ TRANSPORTU). Przecież to kurwa cyrk.

Odpowiedz
Ktoś jeszcze chce odpuścić kilku podstawowych na Puszczę? Smile

Odpowiedz
Mecz sezonu, Pogoń ze statuetka króla strzelców.

Odpowiedz
Jebać Śląsk. Wstyd, że z nimi przegraliśmy. Mecz jeszcze trwa ale nie widać sygnałów, że urwą chociaż pkt. Kolejek coraz mniej.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Mamy zezowate szczęście grać z drużynami które są w primie - Śląsk, Lechia czy Górnik. Gdybyśmy z każdą z nich grali kilka kolejek później to tabela wyglądałaby inaczej. Liczyłem dziś na Śląsk, mecz się jeszcze nie skończył ale po trzecim gongu już się nie podniosą

Odpowiedz
I teraz my będziemy pod mega presją w jutrzejszym meczu. Mam nadzieję, że to dźwigniemy.

Odpowiedz
Po jutrzejszym Wink

Szkoda tego minimalnego spalonego. Zamiast 1:1 zrobiło się od razu 2:0 a to już było za dużo. No nic. Trzeba swoje wygrywać i czekać na kolejne potknięcie. Odkartkowali się w łatwym meczu...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Samurai, 10 gości