Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Kluczowy mecz. Raków-Jagielonia.

Odpowiedz
Za mało. Nie wierzę że wygramy swoje 5 meczów do końca...

Odpowiedz
Znaczy się. To tak nie działa. Raków równie dobrze może przegrać już wszystko do końca a my wygrać tylko jeden mecz... i zdobyć mistrza Big Grin To jest Eklapa tego nie zrozumiesz

Odpowiedz
Zrobić w niedzielę swoje, a później będziemy się martwić. Stal z nożem na gardle może im sporo krwi napsuć w Mielcu, a i z Koroną mogą mieć ciężką przeprawę na wyjeździe.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Liczyłem, że Śląsk się postawi ale to by było chyba zbyt piękne. Tak czy siak uważam, że Raków pogubi jeszcze punkty tak jak zapewne my. Pytanie kto zgubi mniej.

Odpowiedz
Jagiellonia też ma ciepło jakby nie patrzeć. Pogoń jeszcze ostatniego słowa nie powiedziała.

Odpowiedz
No jakby Jagiellonia przegrała w Kielcach a dodatkowo swój mecz by wygrała Legia to może być jeszcze wesoło w walce o 3 lokatę. Oczywiście zakładam, że my w Radomiu zgarniamy pełną pulę. W to wszystko wplata sie jeszcze PP.

Odpowiedz
Nie jestem fanem teorii, że Śląsk czy Lechia akurat z nami miały świetny moment sezonu. Naszym zadaniem było ten ich niby podryw zakończyć naszym zwycięstwem. Jedna z najstarszych piłkarskich prawd, że dół tabeli trzeba koniecznie ogrywać, strasznie nam czkawką wychodzi.
Mam bardzo małą wiarę w tą Stal Mielec za tydzień.

Odpowiedz
Chyba nam się powoli krystalizuje ekipa spadkowa.

Odpowiedz
Jeszcze 12 punktów do zdobycia, będą przetasowania jeszczeWink Zagłębie - Stal, Śląsk - Zagłębie, Puszcza - Stal, a w ostatniej kolejce hicior Puszcza -Śląsk.

Tak samo na górze tabeli Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: m94g, 12 gości