Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Lechia z całej tej ekipy wygląda najlepiej i swoją drogą fajnych mają tych grajków z przodu, Vinnyk, Bobcek, Khlan. Nie jest to taki ligowy dżemik jak piłkarze z Niepołomic czy Mielca.
Jak jutro Zagłębie wygra u siebie ze Stalą to wypisze się z "walki o spadek". Wydaje mi się, że Stal, Puszcza i... Śląsk.
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Śląsk niestety się utrzyma, tam mimo wszystko to bardziej poukładany jest klub, mental większy i chyba większe ambicje co do utrzymania, w Gdańsku tam znów nie płacą, nie ma kto umierać za klub, tym bardziej, że tam sporo ukraińców, na trybunach też mizeria,
Liczba postów: 89
Reputacja:
3
Jaga wypisała się z walki o mistrzostwo, a i muszą drżeć o utrzymanie podium.
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Pytanie czy będzie plaża czy jeszcze powalczą o podium.
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Ważne by w meczu z Rakowem grali o coś... Skoro już nie o Majstra to dobrze by grali o Puchary. Paradoksalnie dobrze że wygrała Pogoń i Legia
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Ależ pięknie pękł ten siemieńcowy balonik. Jak już pisałem od miesięcy przy życiu utrzymywało Białystok jedynie niewiarygodne szczęście i Jesus. Jesus Imaz.
Liczba postów: 285
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Oczywiście, że tak. Facet zdobył w roku ubiegłym mistrza w beznadziejnym sezonie gdzie mieliśmy wyścig żółwi. Swoją drogą mieli tyle samo punktów co Śląsk… w tym roku szło im przyzwoicie plus udana przygoda w bardzo ogórkowej LKE. Nie deprecjonuje osiągnięć ale gloryfikowanie Siemienca było przesadzone.
Co do walki o 3 lokatę to niestety ale trzeba będzie kibicować Legii w finale PP. Jeśli tego nie wygrają to czeka nas piekielnie trudna przeprawa w Warszawie.
Liczba postów: 46
Reputacja:
4
Nawet jak Legia nie wygra PP to szanse na podium ma iluzoryczne. Za tydzień grają finał a Jaga gra ligę z Górnikiem u siebie. Jak Jaga wygra to Legia będzie miała 8 a w praktyce 9 punktów straty a do rozegrania zostaną im 4 kolejki gdzie będą musieli liczyć, że Jaga nie zdobędzie nawet punktu.
No chyba, że Jaga zrobi psikus i przegra z Gornikiem.
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Dlatego lepiej żeby PP wygrala Legia (sam nie wierzę że to piszę). Będą syci w meczu z Nami a Jaga będzie walczyć o podium z Pogonią więc muszą gryźć trawę w meczu z Rakowem.
Tak czy inaczej najważniejsze to byśmy wygrywali My!
Liczba postów: 285
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
No właśnie, najważniejsze to, żebyśmy to my wygrywali... Generalnie daleki jestem od tego by już teraz koronować papszunów bo najbliższe trzy spotkania w Mielcu, z Jagą i w Kielcach do najłatwiejszych nie będą należeć. Jestem przekonany, że nie wyjdą z tego z kompletem punktów. Natomiast jest kwestia tego, że my nie jesteśmy zespołem na MP. Nie z tym mentalem, nie z taką ławką rezerwowych. W wątku meczowym dużo zostało napisane więc powielać tego nie będę. W mojej ocenie nie wszystko stracone, pytanie tylko czy klub chce tego MP bo jakoś tego nie widać.