Liczba postów: 873
Liczba wątków: 2
Reputacja:
16
Trochę nie rozumiem płaczu niektórych ze za trudni, że w lutym nie zagramy, że 6 pkt i to maks.
A w LM co by było? Kibicowanie Kolejorzowi czy Barcelonie, Realowi, City i innym? Albo zajebiste foto, że byłem na meczu.
Sorry ale wkurw mnie bierze jak czytam takie brednie.
To z kim my chcemy grać z Brzysko Rol Brzyskorzystewko?
Sam biłem się z myślami co lepsze LKE czy LE. Pod względem krajowym LKE, pod względem klubowym LE. Zrobiliśmy krok w przód.
Głęboko wierzę, że wyjdziemy z ligi i zagramy dalej.
Basta. Tyle ode mnie.
Liczba postów: 162
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Wydaje mi się, że LM to był by dla nas taki raj finansowy że pewnie zrobilibyśmy solidne transfery.
Do LE pewnie przystąpimy z marszu a przeciwników mamy wymagających.
Liczba postów: 873
Liczba wątków: 2
Reputacja:
16
Pewnie, że kasa z LM jest ogromna, jak dobrze kojarzę między 12-16 mln euro a nie 4,5 jak w LE.
Nie sądzę by zrobili transfery - Rutkowscy nie działają pod wpływem impulsu.
Liczba postów: 438
Reputacja:
17
Jak jakby im algorytmy podpowiadały co mają dalej zrobić. Nie wiem nawet czy to złe ale kurcze takiego jakiegoś impulsu brakuje. Moim zdaniem mamy okropnie słabą kadrę na takie mecze zobaczycie. Będzie jeszcze masakra jak kilku odpadnie z przemęczenia czy kontuzji których u nas co tok wiele i niby dlaczego ten rok miałby być inny?
Liczba postów: 2,771
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Nam się ten trzeci koszyk bardzo trudny trafił.
Liczba postów: 191
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Jest szansa, że po 20 będzie terminarz ??
Liczba postów: 39
Reputacja:
0
Terminarz już jest. Styczniowe dwie kolejki to rywali idealni na sparing partnerów ? nie zdziwię się jak zapunktujemy tylko w ostatnich 3 kolejkach
Liczba postów: 2,331
Liczba wątków: 18
Reputacja:
96
Szanse na punkty w trzech ostatnich meczach. To dla morale nie za dobrze. Może coś się skapnie "po drodze"....