Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Trzeba było wygrać z Lechią. Albo Śląskiem albo nie dać dupy z Górnikiem albo Puszczą. Ale winny jest Rząsa nie psuedo trener który nadal nie wie jak to się stało, że przejebali.

Odpowiedz
Mieliśmy sporą przewagę w lidze, wszystko w swoich nogach i duży margines błędu. Gdy zaczynało się sypać i pojawiła się kupa w gaciach trzeba było zatrudnić psychologa albo iść do szeptuchy jak sami nie umieli tego ogarnąć. Teraz żebrzemy o wygraną Korony czy innego Widzewa zamiast robić swoje.

Odpowiedz
(Wczoraj, 17:47)Skorpion napisał(a): Trzeba było wygrać z Lechią. Albo Śląskiem albo nie dać dupy z Górnikiem albo Puszczą. Ale winny jest Rząsa nie psuedo trener który nadal nie wie jak to się stało, że przejebali.

A jaka jest rola piłkarzy w tym wszystkim?

Odpowiedz
Zaczyna się Wink

Odpowiedz
Piłkarze to osobny rozdział ten historii. Grają pizdę ale im nie wolno nic powiedzieć bo jest płacz. Pamiętam, że na starym forum ktoś proponował jechanie po piłkarzach to został zmieszany z błotem, że Broń boże nie wolno bo się panienki obrażą.
Oni mają tutaj drugie Zagłębie Lubin. Taki Balua po pół sezonu powiem mieć powiedziane, że na mieście za to co gra nie ma prawa się pojawić. Ale nie tak nie wolno. Bo się obrazi.
I mamy takie pizdy na boisku. Którym się nie chce.

Odpowiedz
Nie pamiętam Skorpiona na starym forum. Jaki miałeś nick? Pytanie retoryczne Wink
Za dwie godziny gramy mecz. To jest teraz najważniejsze

Odpowiedz
Na starym forum miałem z 40 postów gdyż po jednej z rozmów z takimi mędrcami jak Ty okraszonymi stwierdzeniami ,,eee mam 1500 postów wiec zamknij ryj" dałem sobie spokój z pisaniem tam. Zresztą te same osoby także tutaj wypisują prawdę objawioną. Nic się nie zmieniło Wink

Odpowiedz
Nie pytałem o ilość postów. Ale 40 nie pasuje. Od tego jest to miejsce. Żeby pisać co się myśli. I dyskutować. Ostatnie takie miejsce zresztą Wink

Odpowiedz
Nick miałem ten sam co tutaj.

Odpowiedz
(Wczoraj, 18:08)Skorpion napisał(a): Piłkarze to osobny rozdział ten historii. Grają pizdę ale im nie wolno nic powiedzieć bo jest płacz. Pamiętam, że na starym forum ktoś proponował jechanie po piłkarzach to został zmieszany z błotem, że Broń boże nie wolno bo się panienki obrażą.
Oni mają tutaj drugie Zagłębie Lubin. Taki Balua po pół sezonu powiem mieć powiedziane, że na mieście za to co gra nie ma prawa się pojawić. Ale nie tak nie wolno. Bo się obrazi.
I mamy takie pizdy na boisku. Którym się nie chce.

Proszę, proszę, doktor Freud by się nieźle uśmiał. Pełna dekonspiracja kolego "miałem 40 postów na poprzednim forum" Tongue . Otóż proszę Państwa, kto proponował karne jechanio-jebanie po piłkarzach podczas spotkań? Uwaga, uwaga, niejaki ...Grom. Mamy Cię dziubku.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Adzio23, Bonx82, Hasan, Samurai, Skorpion, 1 niewidocznych użytkowników, 6 gości