Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Warta w zeszłym sezonie Big Grin też tak zakładała a tu zonk Lech przegrał z Koroną i było baj baj Wink Jak dziś wygra Zagłębie i Lechia jutro to będziemy pewni Wink

Odpowiedz
Wystarczą im remisy.

Odpowiedz
Trochę szkoda tej porażki Pogoni... Jaga czułaby większa presję na zwycięstwo

Odpowiedz
I tak czują bo Pogoń ma mecz zaległy.

Odpowiedz
Ale ta Jaga jest cienka, obsrani w obronie strasznie. Wstyd, że z nimi przegraliśmy kiedy oni grali co 3 dni. Niestety ale mistrzostwo dla Rakowa.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Mniej więcej tak jak my z nimi w Poznaniu. Może są tak dobrzy. Niestety
Chociaż Skrzypczak był faulowany i nie powinno być gola

Odpowiedz
Za zatrzymanie ręką piłki lecącej do bramki nie ma kartki? Tudor już jedną miał...

Odpowiedz
Nie, to raczej niefart a nie niesportowe zachowanie. Qrwa o co tu chodzi? Że Śląskiem Arcenic faulowal dwóch przy bramce Mosóra, ze Stalą Arcenic przeszkadzał bramkarzowi więc co najmniej spalony, tutaj Skrzypa też faulowany jak nic...

Odpowiedz
(10-05-2025, 21:06)Lucyferek napisał(a): Za zatrzymanie ręką piłki lecącej do bramki nie ma kartki? Tudor już jedną miał...

Też mi coś tu śmierdzi. Jest nadzieja ale w obronie strasznie to wygląda, coś jak u nas, rywal trochę przyciśnie i jest sraczka i wybijanie 5 metrów przed pole karne zamiast walić na połowę rywala. Może jakimś psim swędem coś ugrają, chociaż ten remis.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ja tam w ogóle ręki nie widziałem. Był łokieć ale wzdłuż ciała. Ale dobrze Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości