Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Brawo Jaga! Kur.a nie spierdolmy tego !

Odpowiedz
JazdaWink jutro 3 ptk i wskakujemy na lidera. Ekstraklapa tego nie rozumiesz.

Odpowiedz
Cud. Nie wiem jak można wygrać grając tak słabo. Ale stało się. Jak piszesz. Nie spierdolić

Odpowiedz
Śmiech... Po czerwonej Jaga zaczęła grać na utrzymanie remisu... Tak jak mówiłem może psim swędem się uda... Teraz wszystko w naszych nogach ale nie oszukujmy się remis będzie dobrym wynikiem. Swoją drogą ta wygrana z Radomiakiem i remis jutro dałby nam lidera ale no cóż. Trzeba zrobić swoje, jazda z kurwami! Kolejorz tylko zwycięstwo!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Jutro muszę zobaczyć pianę na ryju. Wynik może być każdy ale bez piany i jazdy na dupie do ostatniej minuty zajebie.

Odpowiedz
Boże oby jutro nie spierdolić tego....

Odpowiedz
Przeczuwam jutro remis. Później remis Rakowa w Kielcach i nasze dwa zwycięstwa. Amen

Odpowiedz
Na spokojnie jutro też jest dzień!

Odpowiedz
Kibicuję Jagielloni, ale bardziej z racji zamieszkania w Białymstoku. Dobrze ktoś wyżej napisał: jak można wygrać grając tak słabo. W pełni się zgadzam. Ale najbardziej cieszę się z tego, że Lech może jutro przy dobrych wiatrach wyprzedzić Raków czego gorąco Wam życzę.

Odpowiedz
(10-05-2025, 23:09)Mosina napisał(a): Przeczuwam jutro remis. Później remis Rakowa w Kielcach i nasze dwa zwycięstwa. Amen

Może być. Ja jedynie jestem pewien tego, że Korona będzie jeździć na dupie w meczu z papszunami.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości