Liczba postów: 298
Liczba wątków: 4
Reputacja:
9
Przedstawiłem logikę Rutkowskiego. Tu nie może być dobrego zawodnik na pozycję, gdzie mamy wychowanka przeznaczonego na rychłą sprzedaż.
Liczba postów: 314
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Ja bym jednak wolał, żebyśmy celowali w poziom Carstensena, a nie Puchacza. Swoją drogą to jest wręcz niewiarygodne, że faceta nie chcieli w żadnym klubie, w którym się pojawiał po odejściu od nas.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Mimo wszystko w poprzedni sezon Kaiserslautern miał bardzo dobry sezon.
Liczba postów: 314
Reputacja:
6
Tutaj racja. O nich zapomniałem.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Z drugiej strony my się w większości składamy z takich Puchaczów którym kiedyś gdzieś żarło, później się usrało z przebłyskami. Jeśli mamy brak na lewej obronie i lewej pomocy to taki uniwersalny wojownik byłby na wagę złota.
Liczba postów: 38
Reputacja:
2
Dokładnie choćby zawodnicy typu Gytkjaer, Ishak, Ali, żaden z nich by się nie pojawił w Poznaniu gdyby nie jakiś dołek w karierze
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Borek coś tam marudzi, że Puchacz to do Jagiellonii.
Liczba postów: 47
Reputacja:
1
Pewnie też, Skrzypczak zapłaci za jego transfer do tego Białegostoku. Borek walną niezłego farmazona i chyba nie do końca to przemyślał. Puchacz to już nie jest gracz którego ściągasz za 1,5 mln z potencjałem transferowym, tylko ktoś kto po powrocie do kraju już raczej tu zostanie. Więc Lech, albo zostaje za granicą, żaden klub w kraju nie da za niego ponad milion eurasów bez szans na zwrot poniesionych kosztów.
Liczba postów: 206
Reputacja:
6
Kilka źródeł podaje, że AEK zgłasza się po Sousę.
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Pytanie jakie siano dają. Zresztą tu wszystko od mistrza zależy. Będzie to pewnie będzie z nim inna rozmowa.