Liczba postów: 797
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
My musimy wygrać wszystko i żadne Korony nie będą nam potrzebne!
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Wybieram niebieską pigułkę i świętowanie za tydzień.
Zaczyna mi brakować nerwów i wolę ten mecz z Piastem już na spokojnie oglądać.
Liczba postów: 316
Reputacja:
6
A ja wietrzę taki scenariusz. Wygrywamy w Katowicach, a Raków gra na remis w Kielcach, zapewniając sobie tym samym wicemistrza, o którego walczą, zgodnie z wypowiedzią Papszuna sprzed weekendu. Z Piastem wygrywamy bez musiku i większych nerwów, mając równocześnie jeszcze większą radość z każdej bramy ładowanej Piastowi.
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
W tym scenariuszu co napisałeś to musimy z Piastem zdobyć min 1 pkt aby być przed Rakowem gdyby Ci wygrali swój ostatni mecz bodaj z Widzewem u siebie. Jeśli Piast uzna z jakiegoś powodu, że trzeba się rzucić do ostrego ataku to wtedy w głowach naszych kopaczy może się zrobić sraka.
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
13-05-2025, 14:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2025, 14:57 przez m94g.)
Dla wewnętrznego spokoju i braku nerwów w ostatniej kolejce najlepszy scenariusz oczywiście taki, że Raków w 33 kolejce dostaje od Korony i my wygrywamy z Gieksą. Inny scenariusz w miarę bezpieczny jest taki, że Raków remisuje, my wygrywamy i w 34 kolejce wystarczy nam remis do mistrzostwa to najlepsza opcja jeśli chodzi o emocje na stadionie i coś czuję, że tak właśnie będzie. Najwięcej śmiechu będzie jeśli Raków zremisuje, a my przegramy z Gieksą i Raków nas przeskoczy w tabeli tym remisem ale tfu tfu nie biorę tego pod uwagę. Chce mistrzostwa już w najbliższą niedzielę!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 115
Reputacja:
1
Ciekawy będzie ostatni mecz Jagi, obstawiam że to będzie bezpośrednia walka o puchary. Pisałem o tym już w weekend Piotrowi na x gdy obstawiał szansę Pogoni tylko na 20%