Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Legia Warszawa - Lech Poznań 11.05.2025 17:30
Tryb drzewa
(12-05-2025, 10:09)Pucenty napisał(a): jeśli Lech tego nie zrobił w tym przypadku, to bardzo niemądrze.

Mam nadzieję, że jednak zrobił. Na miejscu Szymczaka nie chciałbym w tym meczu grać szczerze mówiąc...

czemu - po prostu musi zagrać na swoim normalnym poziomie Smile

jesli mamy się bać Szymczaka to już byłby koniec świata. już prędzej bym sie obawial Zrelaka, ale on chyba nie gra ostatnio.

Odpowiedz
Mam serio nadzieję, że nie grający o nic GKS odpuści ten mecz. Tego Rakowego tworu nikt w Polsce nie lubi, za wyjątkiem takiej Warszawy, Chorzowa i może jeszcze dwoch miast wszyscy wolą na mistrza nas.

Odpowiedz
Wracając do samego meczu to warto podkreślić wkład Ishaka w defensywie. Wczoraj bramki nie strzelił ale za to walczył by bronić naszej.

Odpowiedz
(12-05-2025, 10:55)adi2050 napisał(a): Mam serio nadzieję, że nie grający o nic GKS odpuści ten mecz. Tego Rakowego tworu nikt w Polsce nie lubi, za wyjątkiem takiej Warszawy, Chorzowa i może jeszcze dwoch miast wszyscy wolą na mistrza nas.

A na warszawskich soszialach z bólem dupy, ale też w większości woleliby żeby to nie zajezdnia zdobyła tytuł.

Odpowiedz
(12-05-2025, 10:41)Mosina napisał(a):
(12-05-2025, 10:09)Pucenty napisał(a): jeśli Lech tego nie zrobił w tym przypadku, to bardzo niemądrze.

Mam nadzieję, że jednak zrobił. Na miejscu Szymczaka nie chciałbym w tym meczu grać szczerze mówiąc...

czemu - po prostu musi zagrać na swoim normalnym poziomie Smile

jesli mamy się bać Szymczaka to już byłby koniec świata. już prędzej bym sie obawial Zrelaka, ale on chyba nie gra ostatnio.

No potrafię sobie wyobrazić sytuację, że Szymczak jednak strzela i nam zawala MP. Oczywiście w dużym uproszczeniu, ale chłopak byłby w Poznaniu spalony, a i sam chyba nie czułby się z tym najlepiej... Wiem, że nie dał Lechowi, tyle na ile liczyliśmy, ale nie spalajmy wychowanków Wink To taka sytuacja, ryzyko, jakiego należy uniknąć jeśli jest to możliwe i tyle...

P.S
Wydaje mi się, że rok temu Pingot nie mógł grać w meczu z nami w barwach Stali. Kilka sezonów temu jednak Mrozek bronił przeciwko nam. Wychodzi na to, że trzeba po prostu potwierdzić jak jest w tym przypadku.

Odpowiedz
Ja to bym widział Szymczaka w wyjściowym składzie. Zagrożenia żadnego by nie stworzył, i już nie chodzi tu o jego podejście do samego meczu ale po prostu, chłopak tak jak w Lechu tak iw GKSie prezentuje się bardzo przeciętnie.

Odpowiedz
Z Katowicami mamy na tyle dobry układ partnerski (piszę o wypożyczaniu GieKSie naszych młodych piłkarzy oczywiście), że nie ma bata byśmy z Górnego Śląska nie wrócili z kompletem punktów.
A Szymczak w tym meczu nie zagra, przypuszczam.

Odpowiedz
Do karnego pewnie nikt go nie puści ale to by było ciekawe jak by dostał patelnie do pustej....

Odpowiedz
(12-05-2025, 12:29)rojber napisał(a): Ja to bym widział Szymczaka w wyjściowym składzie. Zagrożenia żadnego by nie stworzył, i już nie chodzi tu o jego podejście do samego meczu ale po prostu, chłopak tak jak w Lechu tak  iw GKSie prezentuje się bardzo przeciętnie.

Mimo wszystko dwie kasty na zwycięstwo dla GKS w tej rundzie. Długimi fragmentami wygląda jak zwykle u nas wyglądał, ale tego co w poprzednim zdaniu nie da się pominąć. Dla mnie to wypożyczenie na lekki plus. Powinien tam zostać na kolejny sezon.

Odpowiedz
Skoro już tak odpłynęliśmy od tematu - a on nie ma standardowej wręcz klauzuli unimożliwiającej występu przeciwko drużynie macierzystej?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości