Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
My musimy wygrać wszystko i żadne Korony nie będą nam potrzebne!

Odpowiedz
Wybieram niebieską pigułkę i świętowanie za tydzień.
Zaczyna mi brakować nerwów i wolę ten mecz z Piastem już na spokojnie oglądać.

Odpowiedz
Raków ma ewidentnie pecha do 32. kolejki gier. W królewskim roku 2022 wywalili się na twarz w meczu z Cracovią, dzięki czemu też ich na finiszu przeskoczyliśmy. Później jechaliśmy do Grodziska na przyjemny mecz z Wartą. Uważam, że analogicznie podobnie przyjemny i na luzie będzie dla nas również spotkanie w Katowicach. Ale Medaliki po wtopie z Pasami i w przedostatniej kolejce się wtedy wykoleiły, przegrywając z Zagłębiem. Oby teraz podobnie mieli już mentalnego doła i wrócili z Kielc bez choćby punktu.
Bardzo podobne sezony. Wink

Odpowiedz
Analogia jest ogromna. Dlatego bardzo bym chciał aby za tydzień przypieczętować trofeum a na mecz z Piastem iść na luzieSmile I myślę, że jest to możliwe.

Odpowiedz
A ja wietrzę taki scenariusz. Wygrywamy w Katowicach, a Raków gra na remis w Kielcach, zapewniając sobie tym samym wicemistrza, o którego walczą, zgodnie z wypowiedzią Papszuna sprzed weekendu. Z Piastem wygrywamy bez musiku i większych nerwów, mając równocześnie jeszcze większą radość z każdej bramy ładowanej Piastowi.

Odpowiedz
W tym scenariuszu co napisałeś to musimy z Piastem zdobyć min 1 pkt aby być przed Rakowem gdyby Ci wygrali swój ostatni mecz bodaj z Widzewem u siebie. Jeśli Piast uzna z jakiegoś powodu, że trzeba się rzucić do ostrego ataku to wtedy w głowach naszych kopaczy może się zrobić sraka.

Odpowiedz
Spokojnie Panowie, Mistrzami Polski będziemy już 18 maja około godziny 19:30. Oficjalnie Wink
Korona ogra Raków, my wymęczymy w Katowicach. I będziemy mieli tydzień świętowania zwieńczony 24 maja.

Odpowiedz
Dla wewnętrznego spokoju i braku nerwów w ostatniej kolejce najlepszy scenariusz oczywiście taki, że Raków w 33 kolejce dostaje od Korony i my wygrywamy z Gieksą. Inny scenariusz w miarę bezpieczny jest taki, że Raków remisuje, my wygrywamy i w 34 kolejce wystarczy nam remis do mistrzostwa to najlepsza opcja jeśli chodzi o emocje na stadionie i coś czuję, że tak właśnie będzie. Najwięcej śmiechu będzie jeśli Raków zremisuje, a my przegramy z Gieksą i Raków nas przeskoczy w tabeli tym remisem ale tfu tfu nie biorę tego pod uwagę. Chce mistrzostwa już w najbliższą niedzielę!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
No beczka śmiechu po prostu. Przestań Sad

Odpowiedz
Ciekawy będzie ostatni mecz Jagi, obstawiam że to będzie bezpośrednia walka o puchary. Pisałem o tym już w weekend Piotrowi na x gdy obstawiał szansę Pogoni tylko na 20%

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości