Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
czemu? fajny mecz na przetarcie się przed ligą, z definicji z dobrym sparingpartnerem Wink

Odpowiedz
Dlatego żeby kondony z PZPN-u nie ustawiali Mistrza jak małego chłopca w kwestii terminu i miejsca. To powinno być usankcjonowane datą i miejscem - np. pierwszy weekend przed inauguracja ligi na boisku Mistrza/Stadionie Narodowym a nie jak skapnie i pod Legię. Jestem przekonany że będą kombinować by się za bardzo nie spocili między, jakże trudną, pierwszą rundą eliminacji LE

Odpowiedz
Nikt nic nie pisze, także...

Dariusz Dudka pożegnał się z Lechem

Odpowiedz
Ali po operacji "okolic pachwiny". Ma być gotowy do treningów w trakcie przygotowań. Podobno grał z tym urazem ostatnie "w ostatnich tygodniach".

Odpowiedz
Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Gramy o Superpuchar na Bułgarskiej 13 lipca.

Odpowiedz
A co tu pisać o Darku. Jego osiągnięcia z ostatniego sezonu to jedna bramka strzelona po rogu. Tego nawet jego ziomek Rząsa nie obroni.

Odpowiedz
Duńczycy napisali, że Aarhus chce trenera Sindre. Mam nadzieję, że nawet cienia nie ma chęci oddania go. Ja go widzę jako następcę Frederiksena, bez dwóch zdań. I to mu mam nadzieję klub jasno zakomunikował. Bo kiedyś nasz duński magik odejdzie przecież.

Duńczycy napisali, że Aarhus chce trenera Sindre. Mam nadzieję, że w klubie nie ma nawet cienia chęci oddania go. Ja go widzę jako następcę Frederiksena, bez dwóch zdań. I to mu mam nadzieję klub jasno zakomunikował. Bo kiedyś nasz duński magik odejdzie przecież.

Odpowiedz
Aarhus chce nowego trenera a jednym z kandydatów jest nasz Sindre. Natomiast perspektywa gry o LM jest silniejsza niż samodzielna praca w klubie pogrążonym w kryzysie. Przynajmniej na ten moment. Jakie plany wobec jego osoby ma nasz klub, tego nie wiemy. Chyba Dobrasz o to nie pytał.

Odpowiedz
Czytałem, że po informacjach z klubu i od samego trenera można definitywnie zapomnieć o tym, że Sindre odejdzie. Z resztą w tym Aarhus obok niego w grę wchodzi Brian Priske, Jess Thorup czy Bo Svensson.

Czytałem kilka dni temu kapitalny artykuł o nim, chyba ne weszlo z jesieni. Ma on niesamowite znaczenie dla prowadzenia drużyny. Jego rola jest nie do przecenienia. Został tam przedstawiony jako najbardziej wpływowy członek sztabu w całej ekstraklasie. Budujące jest jego podejście do zawodu i chęć ciągłego rozwoju. Potrafił porzucić pracę pierwszego trenera, mając na konice 103 mecze, na rzecz asystowania w innym klubie, gdyż stwierdził, że tam się więcej nauczy...

Odpowiedz
Jak Żymianie dalej na tak wiele będą sobie pozwalać bez zdecydowanej reakcji świata, niewykluczone że Gholizadeh postanowi wrócić bronić kraju, rodziny. Wie ktoś czy bliscy w Poznaniu, czy w Persji?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości