Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Jeśli tak to masz rację. Ale miliona za niego bym dał bo już u Nas sprawdzony.

Odpowiedz
Ale Niemcy chcą 2. I w ogóle mnie nie martwi stwierdzenie że nie stać nas na 2, bo oczekuje wzmocnień na kilku / wielu pozycjach a nie 2-3 transfery nawet bardzo drogie i wartościowe. Jest duża szansa że będziemy zapieprzać do stycznia więc nie ma miejsca na oszczędzanie. I myślę że taka kwota total jest ustalona. Obyśmy tylko nie czekali na cokolwiek do początku września Wink

Odpowiedz
Stać nas na 2. Ale nie np. 3x2 (plus wysokie apanaże). Mając takie potrzeby na innych pozycjach ciężko zdecydować się na taki "overkill" na pozycji obsadzonej przez najlepszego piłkarza ligi w tej kategorii. Bo mieliśmy w ubiegłym sezonie dwu najlepszych PO w lidze.

Odpowiedz
(01-06-2025, 22:22)uncoolben napisał(a): Stać nas na 2. Ale nie np. 3x2 (plus wysokie apanaże). Mając takie potrzeby na innych pozycjach ciężko zdecydować się na taki "overkill" na pozycji obsadzonej przez najlepszego piłkarza ligi w tej kategorii. Bo mieliśmy w ubiegłym sezonie dwu najlepszych PO w lidze.

Ale Rasmus pokazał, że ma potencjał do gry na innych pozycjach i za to trzeba zapłacić. Jak wygryzł Joela to z Gurgulem też sobie poradzi, tylko czy jest to w interesie handlowym włodarzy.

Odpowiedz
Z Bundesligi do Ekstraklasy na ławkę (Gumny jako zmiennik Pereiry)?
27-latek z wolnym kontraktem na ręce to raczej będzie wybierał się na południe Europy

Odpowiedz
Powinniśmy kontraktować takich piłkarzy, że w momencie ich przyjścia nie będzie wiadomo czy przyszedł gracz podstawowy czy zmiennik.
Rywalizacja pany. Z naciskiem na zastosowanie tego mechanizmu w przypadku zakupu napastnika - tylko taki, który zmusi Ishaka do jeszcze większej pracy i powalczy od początku o plac. I nie będzie się bał wizji ostrej rywalizacji. Zresztą możemy przecież w kilku meczach zagrać na dwóch z przodu, vide Lewandowski - Rengifo.
Może być to trudne, ale parafrazując klasyka - cóż szkodzi spróbować. Wink

Odpowiedz
Tak, oczywiście takie podejście jest słuszne. Dlatego szkoda, że Kallman był niewyciągalny, idealnie by się w to wpisał.

Dopiero trzeciego napastnika można zakładać, że no może być ten level niżej, no bo nie ma siły, żeby mieć 3 rywalizujących o 1 miejsce.

Odpowiedz
(02-06-2025, 11:20)Pucenty napisał(a): Tak, oczywiście takie podejście jest słuszne. Dlatego szkoda, że Kallman był niewyciągalny, idealnie by się w to wpisał.

Dopiero trzeciego napastnika można zakładać, że no może być ten level niżej, no bo nie ma siły, żeby mieć 3 rywalizujących o 1 miejsce.
 Trzecim powinien być młodzian z Akademii, jestem bardzo ciekaw Jakóbczyka.

Odpowiedz
(02-06-2025, 06:40)Róża napisał(a):
(01-06-2025, 22:22)uncoolben napisał(a): Stać nas na 2. Ale nie np. 3x2 (plus wysokie apanaże). Mając takie potrzeby na innych pozycjach ciężko zdecydować się na taki "overkill" na pozycji obsadzonej przez najlepszego piłkarza ligi w tej kategorii. Bo mieliśmy w ubiegłym sezonie dwu najlepszych PO w lidze.

Ale Rasmus pokazał, że ma potencjał do gry na innych pozycjach i za to trzeba zapłacić. Jak wygryzł Joela to z Gurgulem też sobie poradzi, tylko czy jest to w interesie handlowym włodarzy.

No ja się zgadzam, cholernie fajny zawodnik, żal dupę ściska na perspektywę wypuszczenia go z garści... ale okienko jeszcze otwarte miesiąami będzie, może jeszcze jakimś cudem uda nam się go skaptować.

Odpowiedz
Widzew chce wykorzystać niską klauzulę Skrzypczaka.
Nadal dla mnie to jest niezrozumiałe, że Lech nie próbuje...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: amf, Bolek, Bonx82, Goliniak, maks, Mic88, MichalM, 31 gości