Liczba postów: 316
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
03-06-2025, 14:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2025, 14:24 przez Icek.)
Gumny wraca po praktycznie dwuletniej pauzie spowodowanej kontuzjami. Ot, taki szczegół, który, nie wiem dlaczego, Ci umknął .
Gdzie Ty tutaj widzisz porównanie z Carstensenem, czy nawet Alim? Kto przychodził do Lecha po takim czymś i "śmiało dał radę" w ekstraklasie? Tylko nie pisz proszę, że o tym nie wiedziałeś, albo że ja o tym nie napisałem.
Jeśli chodzi o Carstensena, to z wypowiedzi Rutka można wywnioskować, że na teraz nie są dogadani z Niemcami, ale temat jeszcze nie jest zamknięty.
Liczba postów: 210
Reputacja:
6
Wg Goal.pl Lech zamieścił ogłoszenia dot. 2 pozycji w obronie na Transfer roomie - dwa odnośnie stopera: z kartą w ręce (300 kEUR/rok) lub na wypożczenie (240 kEUR/rok) - oraz na prawego obrońcę (500 kEUR za definitywny transfer + 300 kEUR/rok dla zawodnika).
Czyżby lewy obrońca już namierzony i trwają negocjacje? No i czy temat Gumnego upada?
Reputacja:
6
Pytanie, czy można na tej podstawie wysnuć jakiekolwiek wnioski poza tym, że na te pozycje faktycznie kogoś szukamy? Czy kiedykolwiek wzięliśmy kogoś poprzez tą platformę? Ten temat pojawia się już od wielu lat.
Reputacja:
6
03-06-2025, 15:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2025, 15:40 przez Icek.)
Przypadek podobny, ale jednak nie do końca, bo on doznał kontuzji jakoś w październiku 2021, więc przerwa nie trwała zbyt długo, bo w styczniu pojawił się już na boisku. Wcześniejszy sezon miał bardzo dobry, gdzie zaliczył 7+5. Ale przecież nie to jest najistotniejsze. Nawet wtedy, jak przychodził, to był wielką niewiadomą ze względu na tą kontuzję, a tutaj mamy zawodnika, który od dwóch lat przez ten kontuzje w ogóle praktycznie nie grał, więc pisanie o tym, że "śmiało da radę" jest po prostu niczym nie podpartym życzeniem. Oby się spełniło, chociaż moje jest inne, ale podobno zbyt drogie jak na teraz.
Liczba postów: 123
Reputacja:
3
My tu gadu gadu o Rasmusie za 2 miliony a klub szuka kogoś za 500 tysięcy. Czyli nic nowego.
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
My za chwilę to będziemy marzyć o tym Gumnym jak to pójdzie w tą stronę i przyjdzie jakiś Fiabema.
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
Tak czytam co piszecie i ciekaw jestem, skąd info o Gumnym? Ktoś coś gdzieś szepnął, czy tak sami wywnioskowaliście?
Pytam, bo sprawdziłem, że na transfermarkt przy gumnym widnieje informacja o 51 % szansie transferu do nas, a to całkiem sporo.