Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(05-06-2025, 00:00)hif napisał(a): Ma przyjść wg Rutka 5-6 zawodników, LO, PO, LS, OP i N. I może ktoś jeszcze, jak pojawi się szansa na wyjęcie kogoś, kogo Lech chce. 

Ja znam inną wersję. Rutek powiedział coś w stylu "szukamy na 5-6 pozycji, co oczywiście nie oznacza, że tylu piłkarzy przyjdzie".

Odpowiedz
Zawodnik może obskoczyć kilka pozycji Smile

Odpowiedz
Nie może. Czerwińskiego już z nami nie ma

Odpowiedz
Mońka da radę Tongue   Grał  już na  10 za Sousę w końcówce z Piastem. Takiej pozycji nie opierdalał nawet Czerwiński Big Grin

Odpowiedz
(05-06-2025, 09:12)Skorpion napisał(a): I to mnie bardzo martwi. Bo bez postawienia kolejnego kroku czyli dodatkowych inwestycji to my się nie rozwiniemy.

Jeszcze 5 lat temu nie zapłaciliśmy za pojedynczego piłkarza więcej niż 1mln EUR. Całe nasze okno transferowe zamykało się w kwotach mniejszych niż teraz płacimy za jednego piłkarza.
Od sezonu 21/22 sukcesywnie kupujemy piłkarzy za których płacimy coraz więcej zaczynając na 1,1 mln EUR a kończąc na 1,8 mln EUR (ostatnie dwa sezony Ali i Patrik).
Myślę że w tym oknie transferowym pęknie kwota 2 mln EUR za jednego piłkarza.
I mam nadzieję, że łącznie wydamy na 3-4 zawodników ze 4-4,5 mln EUR

Odpowiedz
A ja mam nadzieję, że dołączy do nas 3-4 zawodników, którzy podniosą jakość drużyny i wzmocnią rywalizację.

Odpowiedz
Meczyki.pl podają:

"Według naszych informacji na liście życzeń Lecha jest Miro. To 22-letni Angolczyk, który piłkarskie szlify zbierał ostatnio właśnie na południu Europy.
Przez ostatni rok grał w barwach Tondeli. W drugiej lidze portugalskiej zdobył 10 bramek i przyczynił się do awansu klubu do najwyższej klasy rozgrywkowej."

Odpowiedz
Dobry na trzeciego napastnika zamiast Fiabemy?

Odpowiedz
Mam nadzieję, że po raz kolejny wykorzystali Włodarczyka z Meczyków w roli pożytecznego idioty, koloprtującego fałszywe wrzutki transferowe dla zmylenia konkurencji. Inaczej to mi się nie spina z zapowiedziami Synalka i Rząsy.

Odpowiedz
Według jego opowieści wysypał się jakiś transfer za 1.5 miliona. Innych wychowanków oprócz Kamińskiego nie mogą ściągnąć bo ich nie stać. Fornalczyk wolał Widzewa niż nas (co jest kpiną bo my mamy mistrza a oni brak słów).

A nasz nowy napastnik.. brak słów co to ma być?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości