Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Sebastian Staszewski łączy 21-letniego pomocnika Zagłębia Lubin Tomasza Pieńko z transferem do Lecha Poznań.

Według Sebastiana Staszewskiego Lech Poznań był blisko sfinalizowania transferu tajemniczego piłkarza za ponad 1,5 mln euro, ale na ostatniej prostej zawodnik wybrał ofertę innego klubu.

Odpowiedz
Precyzyjniej: "Ja myślę, że Tomasz Pieńko to nazwisko, które ponownie pojawi się w Poznaniu".

Odpowiedz
(05-06-2025, 17:00)Skorpion napisał(a): Fornalczyk wolał Widzewa niż nas (co jest kpiną bo my mamy mistrza a oni brak słów).

Wolał większe zarobki. Widocznie gra w pucharach mniej go interesuje.

Odpowiedz
Jest wiele czynników które decydują o wyborze jak choćby potencjalny pewny plac
Druga sprawa to to, że musimy się przyzwyczaić do nowych realiów- już nie tylko My czy Legia jesteśmy jedynym wyborem - Raków, Jaga, Widzew czy Motor mają pieniądze i nie wahają się ich użyć, w przeciwieństwie do Lecha czy Legii które etap bezrefleksyjnego wydawania mają już za sobą (ewentualnie Lech nigdy go nie miał)

Odpowiedz
Przerobiliśmy już jedno okienko z "awanturniczą polityką transferową"Smile nie wyszła ona na dobre...

Odpowiedz
Ale to po coś tego mistrza zrobiliśmy. Mamy za to sporo siana. Dołożyć coś od właściciela i działać. Chcemy się w końcu rozwinąć czy nie?

Odpowiedz
I brak transferu Fornalczyka świadczy o tym, że się nie rozwijamy?

Odpowiedz
Miłość Rodado do Wisły, Krakowa i Królewskiego skończyła się. Za 1,5 mln euro pokocha dowolny klub w Ekstraklasie już od 1 lipca. Osobiście chciałbym, żeby milicja się nim udławiła.

Odpowiedz
(06-06-2025, 08:41)Skorpion napisał(a): Ale to po coś tego mistrza zrobiliśmy. Mamy za to sporo siana. Dołożyć coś od właściciela i działać. Chcemy się w końcu rozwinąć czy nie?

Chciałbym żeby tak było. Bo na razie słyszymy o 10 bańkach w plecy za poprzedni sezon.

Odpowiedz
(06-06-2025, 08:41)Skorpion napisał(a): Ale to po coś tego mistrza zrobiliśmy. Mamy za to sporo siana. Dołożyć coś od właściciela i działać. Chcemy się w końcu rozwinąć czy nie?

Widzę, że ciągle żyjesz w jakiejś bańce. Już kiedyś pisałem (z resztą nie tylko ja), że to co chcą kibice nie do końca jest zbieżne z interesem czy modelem biznesowym preferowanym przez Rutkowskich. Jeśli liczysz na to, że akurat ten zdobyty MP spowoduje, że Piothek wyskoczy z 8 mln euro na wzmocnienia to jesteś w wielkim błędzie. Prosty przykład Carstensena, gość się sprawdził, daje jakość i możliwości ale kwota rzędu 1.5 - 2 mln euro jest przez naszych nie do zaakceptowania. Lepiej wziąć chłopaka, który ledwo się łapał do gry w 2 bundeslidze bo za darmo.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości