Liczba postów: 123
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Ale to nie jest mit. Miał dostać powołanie ale poinformował, że nie przyjedzie. Czyli nikt go nie odstawił, tylko on sam.
Liczba postów: 316
Reputacja:
6
11-06-2025, 10:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2025, 10:28 przez Icek.)
Ale czy wcześniej ktoś twierdził, że ktoś Lewego odstawił? Przecież oczywistym jest, że ta absencja była z jego inicjatywy, chociaż Lewy twierdzi, że gdy rozmawiał wtedy z trenerem, to ten miał wypalić, że nawet sam o czymś takim myślał.
Czym innym jest jednak ustalenie nieobecności z trenerem, czego efektem jest brak powołania, a czym innym nieprzyjechanie na kadrę, po otrzymaniu powołania...
Nieważne. Najważniejsze to KULESZA WON! A co jest jeszcze ważniejsze? To, że to marzenie jest nierealne, bo nie ma kontrkandydata i podobno czeka nas z nim kolejna kadencja...
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Myślę, że nie ma co się wielce nad tym wszystkim rozwodzić. Połowy rzeczy pewnie nie wiemy na temat tej kadry, atmosfery i relacji na linii zawodnicy - trener. Tak jak już pisałem wcześniej, tutaj nie ma wygranego, Wszyscy przegrali. Kulesza, Probierz czy nawet Lewandowski swoim rzekomym zmęczeniem a później informacją, że wróci do kadry ale jak będzie inny trener. Jak by to powiedział Bjelica, w PZPNie jest sodomia i gomoria i to się pięknie przekłada na wyniki kadry.
Liczba postów: 316
Reputacja:
6
Nawet nie wiedziałem, że tak napisałem i myślałem, że Ty tak sam z siebie zacząłeś o tym powołaniu:-) Edytowałem.
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Probierz sobie zostaje. Kulesza jedynym kandydatem na prezesa PZPN. Myślę, że ministerstwo może wejść do tego pseudo związku i zrobić porządek. Co z tego, że kadrę zawieszą i tak chuja awansują z takim czymś.
Liczba postów: 123
Reputacja:
3
Już to grali. Świętej pamięci minister Dębski miał misję oczyścić tę stajnię Augiasza i poległ. Byłoby już po dawno po sprawie a tak smród ciągnie się od lat
Liczba postów: 48
Reputacja:
5
Żadnego politycznego czyszczenia w PZPNie teraz, bo jak ich (związek) zawieszą, to my (Lech) dostaniemy rykoszetem, bo nie bedziemy mogli grac w pucharach.
Przepadnie kupa kasy dla klubu i kupa jesiennej rozrywki dla nas wszystkich.
Reprezentacja już od dłuższego czasu mi zobojętniała, tak gdzieś od Michniewicza (nie wiedzieć czemu). W przeciwieństwie do Lecha. Niech sobie czyszczą jak mistrzem będzie ktoś inny.
Liczba postów: 798
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Bardziej chodzi o te trupy co tam co chwilę wypadają z lokalnych związków. Tam przekręt goni przekręt.