Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Reprezentacja Polski
Tryb drzewa
Ale to nie jest mit. Miał dostać powołanie ale poinformował, że nie przyjedzie. Czyli nikt go nie odstawił, tylko on sam.

Odpowiedz
Ale czy wcześniej ktoś twierdził, że ktoś Lewego odstawił? Przecież oczywistym jest, że ta absencja była z jego inicjatywy, chociaż Lewy twierdzi, że gdy rozmawiał wtedy z trenerem, to ten miał wypalić, że nawet sam o czymś takim myślał. 
Czym innym jest jednak ustalenie nieobecności z trenerem, czego efektem jest brak powołania, a czym innym nieprzyjechanie na kadrę, po otrzymaniu powołania...

Nieważne. Najważniejsze to KULESZA WON! A co jest jeszcze ważniejsze? To, że to marzenie jest nierealne, bo nie ma kontrkandydata i podobno czeka nas z nim kolejna kadencja...

Odpowiedz
Myślę, że nie ma co się wielce nad tym wszystkim rozwodzić. Połowy rzeczy pewnie nie wiemy na temat tej kadry, atmosfery i relacji na linii zawodnicy - trener. Tak jak już pisałem wcześniej, tutaj nie ma wygranego, Wszyscy przegrali. Kulesza, Probierz czy nawet Lewandowski swoim rzekomym zmęczeniem a później informacją, że wróci do kadry ale jak będzie inny trener. Jak by to powiedział Bjelica, w PZPNie jest sodomia i gomoria i to się pięknie przekłada na wyniki kadry.

Odpowiedz
(11-06-2025, 10:03)Icek napisał(a): Ale czy wcześniej ktoś twierdził, że ktoś Lewego odstawił? Przecież oczywistym jest, że ta absencja była z jego inicjatywy, chociaż Lewy twierdzi, że gdy rozmawiał wtedy z trenerem, to ten miał wypalić, że nawet sam o czymś takim myślał. 
Czym innym jest jednak ustalenie nieobecności z trenerem, czego efektem jest brak powołania, a czym innym nieprzyjechanie na kadrę, po otrzymaniu powołania...

Nieważne. Najważniejsze to KULESZA WON!

Napisałeś, że po odsunięciu Lewego, dlatego odpisałem, że odsunął się sam i dalej, jak powyżej. Zgadzam się: Kulesza won, Probierz won i trzeba powołać pzpn-owski rząd techniczny...

Odpowiedz
Nawet nie wiedziałem, że tak napisałem i myślałem, że Ty tak sam z siebie zacząłeś o tym powołaniu:-) Edytowałem.

Odpowiedz
Probierz sobie zostaje. Kulesza jedynym kandydatem na prezesa PZPN. Myślę, że ministerstwo może wejść do tego pseudo związku i zrobić porządek. Co z tego, że kadrę zawieszą i tak chuja awansują z takim czymś.

Odpowiedz
Już to grali. Świętej pamięci minister Dębski miał misję oczyścić tę stajnię Augiasza i poległ. Byłoby już po dawno po sprawie a tak smród ciągnie się od lat

Odpowiedz
Żadnego politycznego czyszczenia w PZPNie teraz, bo jak ich (związek) zawieszą, to my (Lech) dostaniemy rykoszetem, bo nie bedziemy mogli grac w pucharach.

Przepadnie kupa kasy dla klubu i kupa jesiennej rozrywki dla nas wszystkich.

Reprezentacja już od dłuższego czasu mi zobojętniała, tak gdzieś od Michniewicza (nie wiedzieć czemu). W przeciwieństwie do Lecha. Niech sobie czyszczą jak mistrzem będzie ktoś inny.

Odpowiedz
a na jakiej podstawie Minister Sportu miałbym interweniować? Odbywa się coś niezgodnego z prawem, statutem, etc? Chyba zatrudnienie amatora czy też denna gra drużyny nie jest niezgodna z prawem Smile

Odpowiedz
Bardziej chodzi o te trupy co tam co chwilę wypadają z lokalnych związków. Tam przekręt goni przekręt.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości