Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Jedyne co za nim przemawiało to, że mógł grać na paru pozycjach i tyle. Piłkarz ławki. Nie ma co się za bardzo podniecać.
Jóźwiak podobno widziany w Poznaniu. Ale pewnie do rodziny przyjechał.

Odpowiedz
Byle nie Puszka.

Odpowiedz
Według informacji Dawida. Mamy zrobić 6 transferów wszystkie mają być grube. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Z polski interesował ich Fornalczyk (chciał być nr 1 a nie rywalizować z Hakansem) i Skrzypa.

Odpowiedz
Fornalczyk miał propozycję i z Widzewa i Lecha. Nie wiem jak można wybrać Żydów, mając w Poznaniu większy klub, prawie pewne puchary i walkę o mistrzostwo Polski.

Odpowiedz
Jeśli ktoś na starcie boi się rywalizacji ze średnim piłkarsko Håkansem, to niech wybiera czerwony Zgierz.

Odpowiedz
Poza tym tam będzie przepłaconą Gwiazdą a u Nas walczyłby o plac. Do tego dochodzi kwestia realiów...już nie jesteśmy pierwszym po Legii (tfu przez lewe ramię) wyborem. Trzeba się do tego przyzwyczaić choć tak naprawdę w kwestii pozycji naszej ligi na tle Europy to może i dobrze...

Odpowiedz
(17-06-2025, 19:18)strzelisty jupiter napisał(a): Jeśli ktoś na starcie boi się rywalizacji ze średnim piłkarsko Håkansem, to niech wybiera czerwony Zgierz.

Tym bardziej, że na moje to on na dzień dobry posadziłby Hakansa na ławce.
Szukałbym haczyka w wysokości kontraktu.

Odpowiedz
Każdy zdrowo myślący zawodnik mając na stole oferty Widzewa i Lecha, wybiera Lecha.
Jeśli bał się rywalizacji z Hakansem to źle świadczy to o nim pod względem mentalnym.
Jeśli wybrał większy pieniądz. To tym gorzej dla niego.

Krzyż na drogę.

Odpowiedz
Z tym większym sianem to bym nie przesadzał. Tam po prostu będzie miał pewny plac gry. A u nas siedział by pewnie na ławce. Jego wybór.

Odpowiedz
jeżeli tak o sobie myśli - że siedziałbym na ławce, to niech spada. pokazuje to jego mental i gwiazdorzenie po pół niezłej jednej rundzie. nikt nie może być pewny placu, no poza Isakiem, co także mi się nie podoba i mam nadzieję że po tym okienku to się zmieni. Rywalizacja jest wbudowana w ten sport a warunkiem koniecznym do niej jest posiadanie konkurencji. as simple as that

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, galis, Jerry2015, Kiub, m94g, TonyJJ, 13 gości