Liczba postów: 795
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Jedyne co za nim przemawiało to, że mógł grać na paru pozycjach i tyle. Piłkarz ławki. Nie ma co się za bardzo podniecać.
Jóźwiak podobno widziany w Poznaniu. Ale pewnie do rodziny przyjechał.
Reputacja:
6
Według informacji Dawida. Mamy zrobić 6 transferów wszystkie mają być grube. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Z polski interesował ich Fornalczyk (chciał być nr 1 a nie rywalizować z Hakansem) i Skrzypa.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Fornalczyk miał propozycję i z Widzewa i Lecha. Nie wiem jak można wybrać Żydów, mając w Poznaniu większy klub, prawie pewne puchary i walkę o mistrzostwo Polski.
Liczba postów: 300
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
Jeśli ktoś na starcie boi się rywalizacji ze średnim piłkarsko Håkansem, to niech wybiera czerwony Zgierz.
Liczba postów: 114
Reputacja:
1
Poza tym tam będzie przepłaconą Gwiazdą a u Nas walczyłby o plac. Do tego dochodzi kwestia realiów...już nie jesteśmy pierwszym po Legii (tfu przez lewe ramię) wyborem. Trzeba się do tego przyzwyczaić choć tak naprawdę w kwestii pozycji naszej ligi na tle Europy to może i dobrze...
Liczba postów: 37
Reputacja:
1
Każdy zdrowo myślący zawodnik mając na stole oferty Widzewa i Lecha, wybiera Lecha.
Jeśli bał się rywalizacji z Hakansem to źle świadczy to o nim pod względem mentalnym.
Jeśli wybrał większy pieniądz. To tym gorzej dla niego.
Krzyż na drogę.
Reputacja:
6
Z tym większym sianem to bym nie przesadzał. Tam po prostu będzie miał pewny plac gry. A u nas siedział by pewnie na ławce. Jego wybór.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
jeżeli tak o sobie myśli - że siedziałbym na ławce, to niech spada. pokazuje to jego mental i gwiazdorzenie po pół niezłej jednej rundzie. nikt nie może być pewny placu, no poza Isakiem, co także mi się nie podoba i mam nadzieję że po tym okienku to się zmieni. Rywalizacja jest wbudowana w ten sport a warunkiem koniecznym do niej jest posiadanie konkurencji. as simple as that