Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Ok przyjmuję twoje teorię. Niestety nie przekonały mnie one. I konkluzja w nich zawarta jakoby Trabzon to taki Piast czy Jaga tym bardziej. Uważam, że trafienie na niego skończyło by naszą przygodę w pucharach.

Odpowiedz
⚠️ Lech Poznań jest zainteresowany skrzydłowym - Emilem Konradsenem❗️?

ℹ️ Szymon Janczyk

Odpowiedz
To jest ten Ceide z poprzedniej strony, o którym pisał @uncoolben

Odpowiedz
Dyśko informuje, że Gumny jest w gabinecie Rutkowskiego. Albo był.

Odpowiedz
Ten Ceide, kiedy się wgłębiłem w temat, pachnie trochę casusem Helika.

Odpowiedz
Wykupiony przez RBK, koniec tematu.
Tak się zastanawiam co z tematem Recy, tak grzanym swego czasu.

Odpowiedz
Z uwagi na nasz system grania Reca w mojej ocenie nie pasuje do tej układanki.

A co sądzicie o potencjalnym powrocie Gumnego? Gość w Bundeslidze pograł sporo, ostatnie dwa sezony z uwagi na kontuzję raczej stracone, ale jak zdrowotnie się ogarnął to myślę, że może być fajną alternatywą dla Pereiry.

Odpowiedz
Może i nie pasuje, ale czasem po prostu warto skorzystać z okazji - nie zamykać się na dobrego gracza, tylko dlatego , że nie spełnia wszystkich filtrów w profilowaniu. Zbytnie zafiksowanie na tym to błąd. Brałbym, ale no zobaczymy z kim będziemy porownywać, jeśli to nie on przyjdzie.

Z Gumnym chyba coś rzeczywiście jest na rzeczy. Wiadomo, każdemu jest smutno, że Carstensen nie przyjdzie, ale dla mnie ten transfer na papierze się broni.

Odpowiedz
Ja bym Carstensena tak szybko nie odpuszczał. Nie odejdzie do końca lipca to w sierpniu cena za niego spadnie.

Odpowiedz
Imo Lech nie chce wydawać po prostu takiej kasy na BO. Woli ją użyć na zawodników ofensywnych. Wg mnie ma to sens. Gumnego przyjmę z radością, zawsze go lubiłem, sporym ryzykiem jest jego szklane zdrowie, ale co zrobić. Poziomem wydaje mi się, że dojedzie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 12 gości