Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(23-06-2025, 20:03)Skorpion napisał(a): W końcu ile można trzymać takiego kogoś w drużynie. Dramat

Umowa to umowa. JEżeliby połamał się z powodu własnej głupoty, jadąc po pijaku itp - to może by były podstawy do rozwiązania kontraktu z winy piłkarza. A kaeiera "tego kogoś", jednego z lepszych stoperów jakich ostantio mieliśmy - poszła się ebać, bo walczył dla naszej drużyny... To generalnie tragedia dla chłopaka, weź to pod uwagę zanim stukniesz w klawiaturę.

Odpowiedz
A ja uważam, że Lech powinien zrobić wszystko, żeby wykupić Rasmusa. Gość wglądał na kozaka. Dawał radę z tyłu i do przodu, jest młody. On będzie jeszcze kosztował dużo pieniędzy.

Odpowiedz
Z artykułów wynika,. że temat nie upadł, ale będzie ciężki do ugryzienia.

Odpowiedz
(23-06-2025, 21:59)Icek napisał(a): Podaj źródło tej informacji o propozycji kontraktu, bo śmierdzi to jakimś trollowaniem. Swoją drogą, nawet jakby taka propozycja była w styczniu zeszłego roku i została odrzucona, to Twoje rozumowanie prowadzi do wniosku, że w przypadku braku tejże propozycji, zawodnik wracający po prawie dwuletniej przerwie musiałby mieś zapewniony z automatu pierwszy plac. Pyszne.

Napisałem źródło informacji: Robert Gumny.
Nie mam pojęcia o jakiej "dwuletniej przerwie" mówisz. Jak możesz sam sprawdzić więzadła krzyżowe zerwał 26.03.2024, a pierwszy mecz po kontuzji zagrał 2.11.2024 więc po około pół roku. Z kolei uraz przywodzicieli miał na początku lutego 2025 po czym do grania wrócił na koniec marca. 

(24-06-2025, 08:10)Icek napisał(a): Ale przecież to nie o tym dyskusja, bo sam napisałem, że takie rozwiązanie jest jak najbardziej ok. Ale ktoś tutaj insynuuje, że Gumny został odstawiony, ponieważ nie chciał nowego kontaktu i gdyby nie to, to grałby w podstawie, wstawiając na podpórkę jakieś teksty z czapy. Bądźmy poważni i nie róbmy z siebie idiotów.

Rozumiem, że nie słyszałeś nigdy o takim przypadku, że jak ktoś nie podpisuje kontraktu to się go odstawia na bok?

Odpowiedz
@secret
Zwłaszcza w naszym grajdole.

Odpowiedz
Nad czym mam się tu rozczulać. Czy FIlip wcześniej miał problemy zdrowotne no miał. Czy powinno się z nim podpisać kontakt na 3 lata bo zagrał parę meczy dobrych bez patrzenia na ryzyko. Absolutnie nie. Rok z opcją przedłużenia. Ryzyko dwustronne albo wypali będzie super i ktoś nam go podkupi albo się połamie ale wtedy się grzecznie mu podziękuje. Nie wiem co w tym takiego niesamowitego. A tak mamy typa co to wrzuca wzruszające filmiki na FB czy na co to się teraz wrzuca który kasuje mega siano.

Odpowiedz
(24-06-2025, 09:56)secret napisał(a):
(23-06-2025, 21:59)Icek napisał(a): Podaj źródło tej informacji o propozycji kontraktu, bo śmierdzi to jakimś trollowaniem. Swoją drogą, nawet jakby taka propozycja była w styczniu zeszłego roku i została odrzucona, to Twoje rozumowanie prowadzi do wniosku, że w przypadku braku tejże propozycji, zawodnik wracający po prawie dwuletniej przerwie musiałby mieś zapewniony z automatu pierwszy plac. Pyszne.

Napisałem źródło informacji: Robert Gumny.

Grudzień 2024. "Klub nie podjął jeszcze żadnych rozmów na temat przedłużenia kontraktu. Augsburg ma jednak pierwszeństwo w rozmowach kontraktowych, więc jeśli się dogadamy, to zostanę. "

https://weszlo.com/2024/12/14/robert-gum...rg-wywiad/

Trolem jesteś, nic więcej. Dziękuję i dobranoc. 

Swoją drogą, ciekawy wywiad. Robert jest już po trzech operacjach kolana, w tym jedna to była naprawa pierwszej operacji, tej która poszła źle po niedoszłym transferze do Borusii, a sam Robert przyznaje, że urodził się z niewykształconą chrząstką.  Wiązadło to już osobna sprawa losowa. 

Hoffman jest całkowitym nieporozumieniem, więc Robert da więcej nawet o kulach. Ale Dagerstal? Gdzie on miał wcześniej jakieś problemy ze zdrowiem? Jakieś źródło? Tylko proszę, nie "Filip Dagerstal". Takiego źródła nie przyjmę. 

Odpowiedz
(24-06-2025, 10:20)Skorpion napisał(a): Nad czym mam się tu rozczulać. Czy FIlip wcześniej miał problemy zdrowotne no miał. Czy powinno się z nim podpisać kontakt na 3 lata bo zagrał parę meczy dobrych bez patrzenia na ryzyko. Absolutnie nie. Rok z opcją przedłużenia. Ryzyko dwustronne albo wypali będzie super i ktoś nam go podkupi albo się połamie ale wtedy się grzecznie mu podziękuje. Nie wiem co w tym takiego niesamowitego. A tak mamy typa co to wrzuca wzruszające filmiki na FB czy na co to się teraz wrzuca który kasuje mega siano.

Zacznijmy od tego, że Dagerstal nie miał problemów zdrowotnych. No i w sumie na tym możemy zakończyć.

Odpowiedz
Ok rozumiem, że ten sezon gdzie zagrał 10 meczy w całym był spowodowanym wyjazdem na ryby i narty. Pozdrawiam

Odpowiedz
Który sezon masz na myśli? Z TM też trzeba umieć korzystać, szczególnie, gdy się sprawdza ligi, które grają systemem wiosna-jesień. Nie zakładam niczego innego ponad pójście najprostszą linią oporu i wbicie sezonu 20/21, gdzie wyskakuje tylko runda wiosenna. Runda jesienną znajdziesz w innej pozycji, a tam 29 meczów.

Odpowiedz

Skocz do: