Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
A to ok. Masz rację przepraszam mój błąd.

Odpowiedz
To jest też ciekawa historia - do chłopaka przylgnęła łatka "szklanki", choć z historii kontuzji przed październikiem 2023 wynikało, że przychodzi do nas gość z tytanu... z drugiej strony z tego co pamiętam, to po feralnej, poważnej kontuzji z Cracovią miał - przynajmniej ofoicjalnie - nastepnę... i następną... zapewne powiązane ze sobą, ale co mu się w końcu do cholery przytrafiło? Staw skokowy, kolano - tak jakby wyjęto jeden klocek i wszytsko się uniego rozsypało... strasznie mi go szkoda.

Wracając do transferów - Włodarczyk twierdzi, że szanse na przejście Puchacza do naszego klubu - minimalne.

Odpowiedz
Ja mam nieodparte wrażenie, że coś zostało zje..ne po naszej stronie, dlatego tak długo go utrzymujemy.

Odpowiedz
(24-06-2025, 14:30)Pinkin napisał(a): Ja mam nieodparte wrażenie, że coś zostało zje..ne po naszej stronie, dlatego tak długo go utrzymujemy.

Nikt tego głośno nie powie....ale chyba nie bez kozery został zwolniony lekarz drużyny, a z drugiej strony Filip ma ważny kontrakt więc dlaczego miał by rezygnować z bejmów? Jedynie klub mógł by próbować rozwiązać kontrakt....ale wtedy mogłyby wyjść na jaw nieprzychylne dla klubu fakty.

Odpowiedz
Dziuba wypożyczony do Śląska.

Odpowiedz
Właśnie nie wiem skąd ten mit że Dagerstal to był transfer do Rehasportu. Przed przyjściem do nas nie miał zarejestrowanej żadnej poważnej kontuzji. To u nas się niestety doszczętnie rozsypał. Miejmy nadzieję że jak już z tego doła wyjdzie, to będzie mógł dalej grać w piłkę, czy to u nas czy gdzie indziej.

Odpowiedz
Na Kanale Sportowym coś o jakimś transferze w przyszłym tygodniu - ale nie Gumy.

Odpowiedz
W takim razie trzeba postawić pytanie. Skoro to nie była szklanka co teraz widzę, po dokładnym przestudiowaniu danych to jakim cudem u Nas nie grał nic bo miał non stop kontuzję! W takim razie do wyjeb... jest sztab medyczny.

Odpowiedz
W pierwszym sezonie u nas 30 meczów. Potem wykupienie jeśli dobrze pamiętam, i tylko 7 i kontuzje. Co ciekawe te 30 meczów to było najwięcej w jednym sezonie w całej jego karierze.
Czy Ty masz nieodparta potrzebę "wypierdolenia" kogoś w każdym watku Wink Jest coś też takiego jak pech, zbieg okoliczności. Nie wszystko można wyleczyć itd. Chłop ma mega pecha tak na końcu. To jego dramat

Odpowiedz
To nie była jedna kontuzja tylko jedna za drugą. Coś musiało być nie tak. Dlatego się zastanawiam co było nie tak.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: AdamTLP, Gruszowy, KILEK, Kiub, Luka, pablo, Pie, w_w_, 1 niewidocznych użytkowników, 23 gości