Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
A to ok. Masz rację przepraszam mój błąd.
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
To jest też ciekawa historia - do chłopaka przylgnęła łatka "szklanki", choć z historii kontuzji przed październikiem 2023 wynikało, że przychodzi do nas gość z tytanu... z drugiej strony z tego co pamiętam, to po feralnej, poważnej kontuzji z Cracovią miał - przynajmniej ofoicjalnie - nastepnę... i następną... zapewne powiązane ze sobą, ale co mu się w końcu do cholery przytrafiło? Staw skokowy, kolano - tak jakby wyjęto jeden klocek i wszytsko się uniego rozsypało... strasznie mi go szkoda.
Wracając do transferów - Włodarczyk twierdzi, że szanse na przejście Puchacza do naszego klubu - minimalne.
Liczba postów: 47
Reputacja:
1
Ja mam nieodparte wrażenie, że coś zostało zje..ne po naszej stronie, dlatego tak długo go utrzymujemy.
Reputacja:
6
Dziuba wypożyczony do Śląska.
Liczba postów: 48
Reputacja:
5
Właśnie nie wiem skąd ten mit że Dagerstal to był transfer do Rehasportu. Przed przyjściem do nas nie miał zarejestrowanej żadnej poważnej kontuzji. To u nas się niestety doszczętnie rozsypał. Miejmy nadzieję że jak już z tego doła wyjdzie, to będzie mógł dalej grać w piłkę, czy to u nas czy gdzie indziej.
Reputacja:
6
Na Kanale Sportowym coś o jakimś transferze w przyszłym tygodniu - ale nie Gumy.
Reputacja:
6
W takim razie trzeba postawić pytanie. Skoro to nie była szklanka co teraz widzę, po dokładnym przestudiowaniu danych to jakim cudem u Nas nie grał nic bo miał non stop kontuzję! W takim razie do wyjeb... jest sztab medyczny.
Reputacja:
6
To nie była jedna kontuzja tylko jedna za drugą. Coś musiało być nie tak. Dlatego się zastanawiam co było nie tak.