Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
(27-06-2025, 11:47)uncoolben napisał(a):
(27-06-2025, 11:29)Icek napisał(a): Ciekawy jestem, gdzie, o ile w ogóle, pójdzie Sousa. Staszewski napisał, że były oferty z Bragi i Lens i Afonso miał powiedzieć, że jak ma iść do Bragi, to woli zostać w Lechu. Nie mam nic przeciwko temu, żeby został, ale z jego punktu widzenia obawiałbym się bardzo mocno, czy nie przelicytuje z tymi oczekiwaniami i ambicjami i nie wyląduje u Arabów....

Czy ten plan zarządu, który jest jakoś ogólnikowo zakomunikowamny, zakłada odejście Sousy - czy jego transfwer out  jes traktowany jako osobne wydarzenie ze swymi konsekwencjami (ściągnięcie bardzo wartościowego zawodnika w jego miejsce). Bo moim zdaniem - jakaś dziesiątka jest moze być potrzebna, nawet jezeli do składu dojdzie Barański - o którym szczerze mówiąc nie wiem, co sądzić.
Wydaje mi się, że rozmowy w temacie Pieńki mogą dawać jakąś odpowiedź i że ten ruch nie jest uzależniony od odejścia Sousy. Swoją drogą, to on w ostatnim sezonie grywał praktycznie na każdej pozycji w ofensywie, a najwięcej jako....napastnik.

Odpowiedz
Jeden człowiek załatwią nam trzy transfery - skrzydłowy, dziesiątka i napastnik. Zawsze wierzyłem w geniusz wronieckich...
Poważnie to nie przekonuje mnie Pieńko, mając cieplarniane warunki w Lubinie walił babole jak już doszedł do pozycji to pod presją u nas zwyczajnie zginie

Odpowiedz
Uniwersalność sama w sobie to raczej atut. Też mam jednak obawy, że to jednak grzeczny chłopiec z Lubina...

Odpowiedz
Pieńko może przyjść ale za wypożyczonego Lismana. On na U‐21 ostatnio pokazał się z bardzo słabej strony, nie wiem, czy ten piłķarz jest nam do czegokolwiek potrzebny. Już lepiej dawać minuty tym młodym z Akademii - Stankiewiczowi lub Śledzińskiemu. A na 10 próbować Gmura.

Odpowiedz
Podobno upadł temat Wilaka w Stali Rzeszów.

Odpowiedz
Pingot2028 w Zabrzu. Niech się wiedzie.

Odpowiedz
Ale czy Sousa będzie chciał iść do Arabów? Bo to w sumie jest najważniejsze. Jak będzie chciał to pójdzie ale skoro gada o TOP 5 to raczej o to będzie się bił.

Odpowiedz
Takie TOP5, że mu Braga i Lens nie pasują. Mierzy wyżej. Ale nie zdziwię się, z jak mu Araby rzucą kontrakt z kosmosu i tam poleci. Dyśko mówi, że na pewno odejdzie. Więc mi to śmierdzi Saudami, Katarem etc.

A na 10 do wprowadzania to widzę Sammy'ego Dudka przede wszystkim.

Odpowiedz
Tą Bragą to jestem zdziwiony. Jakby nie patrzeć to nie są jakieś ogórki.

Odpowiedz
Sousa chce iść do dużego klubu. Przejście z 9 krotnego Mistrza Polski do klubu, który tylko raz był 2 w tabeli, uznał za mało interesujący. Polski piłkarz pewnie by skorzystał a dla Afonso jak widać, nie jest to krok w przód. Szanuję to, bo niektórzy o Lechu mówią, że to wielki klub i patrzymy na to, jako kurtuazję (mam na myśli przede wszystkim nowych zawodników z zagranicy), a teraz dostajemy, co to znaczy w rzeczywistości. U mnie zaplusował.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości