Liczba postów: 114
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Jeden człowiek załatwią nam trzy transfery - skrzydłowy, dziesiątka i napastnik. Zawsze wierzyłem w geniusz wronieckich...
Poważnie to nie przekonuje mnie Pieńko, mając cieplarniane warunki w Lubinie walił babole jak już doszedł do pozycji to pod presją u nas zwyczajnie zginie
Liczba postów: 314
Reputacja:
6
Uniwersalność sama w sobie to raczej atut. Też mam jednak obawy, że to jednak grzeczny chłopiec z Lubina...
Liczba postów: 122
Reputacja:
3
Pieńko może przyjść ale za wypożyczonego Lismana. On na U‐21 ostatnio pokazał się z bardzo słabej strony, nie wiem, czy ten piłķarz jest nam do czegokolwiek potrzebny. Już lepiej dawać minuty tym młodym z Akademii - Stankiewiczowi lub Śledzińskiemu. A na 10 próbować Gmura.
Liczba postów: 314
Reputacja:
6
Podobno upadł temat Wilaka w Stali Rzeszów.
Liczba postów: 136
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Pingot2028 w Zabrzu. Niech się wiedzie.
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Ale czy Sousa będzie chciał iść do Arabów? Bo to w sumie jest najważniejsze. Jak będzie chciał to pójdzie ale skoro gada o TOP 5 to raczej o to będzie się bił.
Liczba postów: 77
Reputacja:
0
27-06-2025, 23:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2025, 23:51 przez hif.)
Takie TOP5, że mu Braga i Lens nie pasują. Mierzy wyżej. Ale nie zdziwię się, z jak mu Araby rzucą kontrakt z kosmosu i tam poleci. Dyśko mówi, że na pewno odejdzie. Więc mi to śmierdzi Saudami, Katarem etc.
A na 10 do wprowadzania to widzę Sammy'ego Dudka przede wszystkim.
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Tą Bragą to jestem zdziwiony. Jakby nie patrzeć to nie są jakieś ogórki.
Liczba postów: 122
Reputacja:
3
Sousa chce iść do dużego klubu. Przejście z 9 krotnego Mistrza Polski do klubu, który tylko raz był 2 w tabeli, uznał za mało interesujący. Polski piłkarz pewnie by skorzystał a dla Afonso jak widać, nie jest to krok w przód. Szanuję to, bo niektórzy o Lechu mówią, że to wielki klub i patrzymy na to, jako kurtuazję (mam na myśli przede wszystkim nowych zawodników z zagranicy), a teraz dostajemy, co to znaczy w rzeczywistości. U mnie zaplusował.