Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Dziuba przedłużył ko trakt do 2027 roku, Śląsk ma prawo wykupu po wypożyczeniu, a ma prawo odkupu za kwotę dwukrotnie wyższą.

Odpowiedz
Na tt padła też informacja, że jeśli chodzi o Pingota, to Lech może go wykupić przez dwa okienka transferowe, czyli do lata 2026, potem traci tę możliwość.

Odpowiedz
(28-06-2025, 13:24)Pinkin napisał(a): Chyba w transmisji z meczu Henszel niechcący ujawnił przyszłość Gumnego. Stwierdził, że przyszłość Roberta nie jest znana, ale uspokoił kibiców, że wszystko się wyjaśni w ciągu najbliższych dni.

Ale to sarkazm? Wink

Odpowiedz
Nie raczej o testowanym zawodniku nie uspokajałby kibiców, że zaraz odejdzie

Odpowiedz
Ty to słyszałes więc masz prawo wyciągnąc wniosek. Jeśli powiedział co przytoczyłes, to jakby nic nie powiedział. No może to że za parę dni się wyjaśni. Zakładasz ze to będzie pozytywna informacja bo uspakaja kibiców. Równie dobrze uspokaja że nie będzie trzeba za długo czekać na taką czy inna informację
Dla mnie fakt że gra w tym sparingu jest najbardziej uspokajający

Odpowiedz
Haha, na meczykach jest "ich news" podobno jest bardzo blisko i podobno to jest kwestia podpisów.
Czyli jednak wychodzi na to, że jednak Henszel się wygadał.

Odpowiedz
Oby. To by była dobra informacja

Odpowiedz
Mam tylko  nadzieję, że  przetrzepało go wzdłuż i wszerz pod kątem zdrowia zbiorcze konsylium wszystkich magików z Rehasportu, bab zielarek z działek na Głównej i ludzi - bogów z Zakładu Ubezpieczeń Społecznych. Bo ładne nazwisko do kolekcji Reha nie jest nam no niczego potrzebne.

Odpowiedz
(28-06-2025, 18:55)joseph napisał(a): Mam tylko  nadzieję, że  przetrzepało go wzdłuż i wszerz pod kątem zdrowia zbiorcze konsylium wszystkich magików z Rehasportu, bab zielarek z działek na Głównej i ludzi - bogów z Zakładu Ubezpieczeń Społecznych. Bo ładne nazwisko do kolekcji Reha nie jest nam no niczego potrzebne.

no, a w pierwszym meczu wejdzie mu przecinak w giry i po wszerz. wzdłuż i zdania konsylium, tego nie przewidzisz

Odpowiedz
A Rehasport na pewno jest zainteresowane żeby coś odkryć przed podpisaniem kontraktu.
Już prędzej uwierzę w zielarki Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości