Liczba postów: 799
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
I znowu te mityczne dobre transfery. To na kogo my polujemy na Ronaldo? Przecież to czekanie przyniesie nam tylko straty. I gdzie Ci nowi mają się zgrywać w lidze?
Mam nadzieje,że ten tydzień to będzie tydzień dwóch transferów. LO oraz napastnika a w przyszłym dołączy skrzydło i ktoś na 10.
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Naprawdę do pierwszego kluczowego meczu mamy 5 tygodni od dzisiaj.
Dajmy im pracować, nie róbmy w pieluchy zawczasu. Wystarczy, że kadrę skompletujemy, albo prawie skompletujemy do 19.07. Czasu będzie do 05.08 zupełnie sporo.
A Górnik i Cracovię wypada pokonać nam u siebie w każdej konfiguracji.
Liczba postów: 799
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
A na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo z tego co widzę to Górnik się wzmacnia, Cracovia też.
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
01-07-2025, 11:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2025, 11:10 przez pacal.)
Górnik na ilość owszem sporo, zobaczymy ile w tym razie jakości.
Jest Kubicki, i Sacek (kontuzjowany, więc możliwe że z nami nie zagra), wymienili bramkarza, a reszta to wielkie niewiadome.
Cracovia na tą chwilę zamieniła Kallmana na Stojilkovicia (ciężko powiedzieć czy to wzmocnienie czy osłabienie, Kallman był regularny), plus zakontraktowała PO z potencjałem.
Ze wzmocnieniami czy bez, na tą chwilę jesteśmy od nich silniejsi - szczególnie grając u siebie.
Ale o Linnetiego bym się nie obraził - zawsze go lubiłem.
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Spokojnym przypominam, że Górnika trenuje ich rzeźnik z Trnavy.
Zdenerwowanym, że w zeszłym sezonie zdobyli 23 punkty mniej niż Lech i nawet transfery Kubickiego, napastnika z 2 ligi greckiej, pomocnika z trzeciej francuskiej czy odpadu z Partizana nie powinno zmienić układu sił.
Liczba postów: 49
Reputacja:
1
Z całym szacunkiem dla Maxa, Górnik bierze od nas stopera który byłby 5 w kolejce do grania, o ile nie byłby za Janyszką.
Także bez jaj.
Liczba postów: 64
Reputacja:
0
Dzisiaj zaczęło się oficjalnie okienko transferowe.
Gumny w Lechu.
Teraz N, LO, LS i środkowy pomocnik + młodzi. Wtedy możemy myśleć o LE, PP i MP.
Jednak z doświadczenia wiem, że skończy się na tym, że transfery będą jeśli awansujemy do któreś tam rundy pucharów.
Na ligę i PP mamy zajebistą kadrę, która ogarnie te dwa fronty
Liczba postów: 303
Liczba wątków: 4
Reputacja:
12
Bez drugiego napastnika nie mamy zajebistej kadry na żodyn front.