Liczba postów: 78
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Karol grał w Torino głównie jako DŚP. Ale fakt, że to taki zawodnik 6/8, czyli idealny dla nas pod nasz system gry.
Liczba postów: 314
Reputacja:
6
Karol to jest po prostu lepsza wersja Murasia, z całym szacunkiem dla tego drugiego.
Sypie się sprawa transferu Nadolskiego do Znicza. Przytrafił się jakiś uraz, przez co Znicz opóźnia się z decyzją i testuje....Jana Niedzielskiego:-)
Swoją drogą, to Nadolski wydaje się kolejnym z rokujących, w przypadku którego na rokowaniach się skończyło. Ale trzeba się do takiego obrotu spraw przyzwyczaić.
Liczba postów: 31
Reputacja:
0
Robert oficjalnie w Lechu
Liczba postów: 37
Reputacja:
2
Na tą chwilę 2 dobre ruchy przychodzące, mogli by pójść za ciosem i jako trzeciego zakontraktować Linettego.
No i napastnik +skrzydłowy, czas ucieka, a dobrze by było się zgrać za nim przyjdą mecze o stawkę
Liczba postów: 795
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Nie chce mi się wierzyć w pół roku Karola. On pewnie będzie czegoś na dłużej szukał.
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
01-07-2025, 21:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2025, 21:10 przez joseph.)
Patrząc na chłodno - niezależnie od koniecznych wzmocnień i potrzeb na innych pozycjach (po pierwsze: lewy obrońca!) - to gdyby ktoś mi powiedział przed rozpoczęciem nowego sezonu, że do Kolejorza wrócą Gumny i Skrzypczak, byłbym nie tylko bardzo zadowolony, ale i mocno zaskoczony. Nie wierzyłbym w te ruchy. I za trzeba docenić Rutkowskich.
A teraz do roboty po najpilniejsze wzmocnienia.
Reputacja:
6
No są to transfery na miarę mistrza Polski (choć będę tęsknić za Rasmusa) tylko, że chodzi o ciąg dalszy nie możemy spocząć na laurach.
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
01-07-2025, 23:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2025, 03:01 przez m94g.)
Rasmus wypychany z Koeln i podobno cena za niego niezbyt wysoka ale teraz już nam nie potrzebny skoro wrócił Guma. Na ten moment najpilniejszym transferem dla nas powinien być LO i to jakiś kozak gotowy do gry z marszu. Martwi mnie fakt, że to wszystko się opóźnia, rozumiem argumenty, że jest jeszcze dużo czasu w tym okienku ale jednak wolałbym żeby nowi się zgrywali z zespołem zanim ruszy liga.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Reputacja:
6
Szkoda i to bardzo. Bo piłkarz sprawdzony. Ale trzeci PO jest nam nie potrzebny. Chyba, żeby próbować zmieniać pozycję na skrzydło np.
Liczba postów: 37
Reputacja:
1
Jak Gumie dopisze zdrowie to będzie on lepszy niż Rasmus.
W tym tygodniu jeszcze jeden ofensywny transfer. Obawiam się, że może się nim okazać Pieńko.