Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Karol grał w Torino głównie jako DŚP. Ale fakt, że to taki zawodnik 6/8, czyli idealny dla nas pod nasz system gry.

Odpowiedz
Karol to jest po prostu lepsza wersja Murasia, z całym szacunkiem dla tego drugiego.

Sypie się sprawa transferu Nadolskiego do Znicza. Przytrafił się jakiś uraz, przez co Znicz opóźnia się z decyzją i testuje....Jana Niedzielskiego:-)
Swoją drogą, to Nadolski wydaje się kolejnym z rokujących, w przypadku którego na rokowaniach się skończyło. Ale trzeba się do takiego obrotu spraw przyzwyczaić.

Odpowiedz
Robert oficjalnie w Lechu

Odpowiedz
Na tą chwilę 2 dobre ruchy przychodzące, mogli by pójść za ciosem i jako trzeciego zakontraktować Linettego.
No i napastnik +skrzydłowy, czas ucieka, a dobrze by było się zgrać za nim przyjdą mecze o stawkę

Odpowiedz
Nie chce mi się wierzyć w pół roku Karola. On pewnie będzie czegoś na dłużej szukał.

Odpowiedz
Patrząc na  chłodno  - niezależnie od koniecznych wzmocnień i potrzeb na innych pozycjach (po pierwsze: lewy obrońca!) - to gdyby ktoś mi powiedział przed rozpoczęciem nowego sezonu, że do Kolejorza wrócą Gumny i Skrzypczak, byłbym nie tylko bardzo zadowolony, ale i mocno zaskoczony.  Nie wierzyłbym w te ruchy. I za trzeba docenić Rutkowskich. 
A teraz do roboty po najpilniejsze wzmocnienia.

Odpowiedz
No są to transfery na miarę mistrza Polski (choć będę tęsknić za Rasmusa) tylko, że chodzi o ciąg dalszy nie możemy spocząć na laurach.

Odpowiedz
Rasmus wypychany z Koeln i podobno cena za niego niezbyt wysoka ale teraz już nam nie potrzebny skoro wrócił Guma. Na ten moment najpilniejszym transferem dla nas powinien być LO i to jakiś kozak gotowy do gry z marszu. Martwi mnie fakt, że to wszystko się opóźnia, rozumiem argumenty, że jest jeszcze dużo czasu w tym okienku ale jednak wolałbym żeby nowi się zgrywali z zespołem zanim ruszy liga.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Szkoda i to bardzo. Bo piłkarz sprawdzony. Ale trzeci PO jest nam nie potrzebny. Chyba, żeby próbować zmieniać pozycję na skrzydło np.

Odpowiedz
Jak Gumie dopisze zdrowie to będzie on lepszy niż Rasmus.
W tym tygodniu jeszcze jeden ofensywny transfer. Obawiam się, że może się nim okazać Pieńko.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, kaman, 7 gości