Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Tylko ja mam takie wrażenie, że bierzemy często zawodników podatnych na kontuzje i korzysta na tym Lech - w ten sposób, że są oni tańsi i mniej poważnych klubów ich chce, a także korzysta pewna "lecznica dla sportowców" - w ten sposób, że ma częstych pacjentów.
W jakim innym klubie mają co sezon taki wysyp kontuzjowanych?

Odpowiedz
@strzelisty jupiter

Z zeszłego sezonu kojarzy mi się jeden klub z Madrytu.

Odpowiedz
Ja akurat zagranicznych lig nie oglądam. Jeśli chodzi o ligę hiszpańską, zatrzymałem się na Stoiczkowie i Fernando Hierro.
W Ekstraklasie nasi piłkarze na bank najczęściej łapią kontuzje. I to jest bardzo zastanawiające.

Odpowiedz
Jak jest taki pierdolnik na skrzydłach to bym brał chociaż na rok tego Jóźwiaka. Będzie przynajmniej więcej opcji.

Odpowiedz
Jeżeli chcemy piątego skrzydłowego, to proponuję nie wypożyczać Lismana. Panowie - budżet nie jest z gumy, a tu trzeba go naciągnąć i zakontraktować defensywnego pomocnika.

Odpowiedz
Na razie to na skrzydłach mamy na chodzie tylko kontuzjogennego Walemarka (podobny przypadek co Hakans, tylko więcej piłkarskiej jakości) i chaotycznego Lismana do przyuczenia. Odszedł Hotić, wypadł Hakans, Ali jest po operacji i nie wiadomo kiedy zacznie normalnie trenować (zakładam niestety, że zadziała Prawo Murphy'ego). W tym momencie to jest DRAMAT.

Odpowiedz
(03-07-2025, 19:07)strzelisty jupiter napisał(a): Ja akurat zagranicznych lig nie oglądam. Jeśli chodzi o ligę hiszpańską, zatrzymałem się na Stoiczkowie i Fernando Hierro.
W Ekstraklasie nasi piłkarze na bank najczęściej łapią kontuzje. I to jest bardzo zastanawiające.
A Raków Częstochowa znasz?

Odpowiedz
Ty pewnie bardziej, więc coś napisz w temacie. Smile

Odpowiedz
(03-07-2025, 18:25)strzelisty jupiter napisał(a): Tylko ja mam takie wrażenie, że bierzemy często zawodników podatnych na kontuzje i korzysta na tym Lech - w ten sposób, że są oni tańsi i mniej poważnych klubów ich chce, a także korzysta pewna "lecznica dla sportowców" - w ten sposób, że ma częstych pacjentów.
W jakim innym klubie mają co sezon taki wysyp kontuzjowanych?

przydałyby się jakieś dane, bo wrażenie rzeczywiście takie jest - ale to może wynikać z tego że najbardziej wiemy co się dzieje u nas. dodałbym jeszcze zwiększenie(?) intensywności treningów o czym mówił Muraś, bo Lech Nielsa ma tak właśnie grać. Więc przy kombinacji tych dwóch czynników musimy mieć co? tak - szeeeroką kadrę. Może ten sezon będzie bardziej grany niż trenowany, i zawodnicy się zaadaptują w drugim roku. Ale fakt - początek może być trudny

Odpowiedz
Ja tam podchodzę do tego sezonu jak do każdego pomistrzowskiego. Zawsze jest on chudy. Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, elpatoo, Goliniak, KILEK, m94g, Marcin1984, zmudzik, 32 gości