Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Niech biorą, oni się tylko tym jarają, że drogo. A że mało strzela to nieważne.

Odpowiedz
Big Grin przecież to jakiś ogór totalny. Czym tu się podniecać.

Odpowiedz
Transfer typu Raków.

Odpowiedz
(10-07-2025, 13:48)Skorpion napisał(a): Big Grin przecież to jakiś ogór totalny. Czym tu się podniecać.

Nawet jezeli nie ogór, to przejaw nieumiejętnego zarządzania ryzykiem. Za tę kasę mogliby mieć 2 porzednych grajków albo 3 solidnych. A tak - 3 mln złapia kontuzję, i dupa.
No, chyba,że to naprawde jest poczaek jakiejś wielkiej ofensywy transferowej za pieniądze z Luksemburga.

Odpowiedz
(10-07-2025, 13:07)Róża napisał(a): Prawdopodobnie Mioduski tym Miletem chce otworzyć oczy niedowiarkom. Patrzajta, wszyscy mówią, że jest źle a my tu bijemy rekord transferowy. Sensu innego nie widzę, bo oni mają 4 napastników na wysokich kontraktach i nikt nie chce zrezygnować.

O tym samym pomyślałem, o ile to nie jest jakaś kaczka. 

Jeśli chodzi o pstryczka w nos, to może tak być. Kolejny pstryczek, pod Skhurinie. Dla mnie mogą tak pstrykać resztę co rundę, do usranej śmierci.

Odpowiedz
Generalnie ochnasty sezon serialu "w Legii zaraz jebnie" można uznać za zakończony. Tym razem trwał dwa tygodnie (gdy sprzedawali Zielińskiego bo podobno na pensje nie mieli)

Odpowiedz
W Broendby i Watfordzie świętują, jedni - że go oddają, drudzy - że go sprzedają. Koleś w grupie mistrzowskiej w Danii nawet 200 minut nie zagrał.

No ale jak chcą coś udowodnić lidze (przede wszystkim sobie), to niech go kupują. Ale 3M za takiego zawodnika to żart. Jakby on do nas przyszedł na zmianę dla Ishaka to bym byl niezadowolony.

Odpowiedz
To tu się nie zgodzę, do Ishaka ten poziom zawodnika bym przyjął i mam nadzieję, że przynajmniej na podobny poziom możemy liczyć przy transferze na tę pozycję. Myślę, że w polskiej lidze się obroni. Ale oczywiście 3 mln to grube przepłacenie, tak ze statystyk to wydaje sie, że 1-1,5 mln to uczciwa cena.

Odpowiedz
Sprzedadzą Oyedele za 6 baniek, z czego dla United 3 bańki. Więc zostaje 3 bańki na napastnika. Więc może nie będzie trzeba znowu kogoś na szybko sprzedawać, żeby warszawskie Wags miały na waciki....

Odpowiedz
(11-07-2025, 09:08)Pucenty napisał(a): To tu się nie zgodzę, do Ishaka ten poziom zawodnika bym przyjął i mam nadzieję, że przynajmniej na podobny poziom możemy liczyć przy transferze na tę pozycję. Myślę, że w polskiej lidze się obroni. Ale oczywiście 3 mln to grube przepłacenie, tak ze statystyk to wydaje sie, że 1-1,5 mln to uczciwa cena.

Ale jaki to jest poziom?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości