Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Guma potrenował trochę z Lechem, motyle mu się obudziły w brzuchu i zamiast wyjechać do Udine został w Poznaniu. Fajnie jakby z Linettym było podobnie..

Dobrasz na tt pisze że transfer Recy nie dojdzie do skutku. Przeszedł testy medyczne, ale Lech ma "wątpliwości" i nie chce podejmować ryzyka(?).

Odpowiedz
No to nadal na liście braków mamy LO...

Odpowiedz
Dla mnie pozytyw. Jak pisałem _ lepszy niż Gurgul, gorszy niż Rebocho.

Odpowiedz
Rzadko zawodnicy nie przechodzą testów. Szczególnie gdy są "w grze". Jakaś zadawniona kontuzja?

Odpowiedz
Po to są te badania. Lepiej, że zrezygnowali jak nie mieli pewności niż mielibyśmy się wsypać w dwuletni kontrakt a Arek po podpisaniu niedługo doznałby jakiegoś zerwania więzadeł czy czegoś takiego. Na tej lewej obronie nie pali się (oprócz Gurgula może zgrać Gumny czy też Milic), z transferem można jeszcze poczekać i wybrać alternatywę.

Odpowiedz
Co by nie powiedzieć ale wiadomość zaskakująca

Odpowiedz
Mam mieszane uczucia - nie podoba mi się. Zmarnowany czas i teraz będziemy czekać kolejne tygodnie. Ciekawe kiedy miał ostatnio kontuzje. Oraz jak testy przeszedł Ali Wink

Odpowiedz
U Aliego to przecież wliczone było. Jakby podpisali i Reca by się wysypał to byłoby rzucanie wiadomo czym. Szczególnie u Recy te urazy były jednak częste. Nie ma tego złego, myślę że mają listę alternatyw, może wyjdzie to nawet na dobre. Nie ma tego złego Pany.

Odpowiedz
Reca wg TM ostatnia kontuzja 23 lis 2023-11 kwi 2024 (141 dni) - uraz przywodzicieli

Łącznie:
sezon 23/24 - 2 kontuzje (łącznie 150 dni)
sezon 22/23 - 4 kontuzje (łącznie 161 dni)
sezon 21/22 - 4 kontuzje (łącznie 76 dni)
sezon 20/21 - 3 kontuzje (łącznie 36 dni)
sezon 19/20 - 3 kontuzje (łącznie 56 dni)
sezon 18/19 - 2 kontuzje (łącznie 48 dni)

Odpowiedz
No i dobrze, miałem co do niego wątpliwości, a na początek sezonu można łatać pozycję Gumą. Niech szukają, jakoś im w tym okienku ufam.

Odpowiedz

Skocz do: