Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Dzięki. Czyli ponad rok temu. To jeszcze ciekawsze...

Odpowiedz
Reca niewypalił, a był do wzięcia za darmo i do rotacji z Gurgulem i Polak. Myślę, że kozaka na LO nie ściągniemy bo jedynką ma być Gurgul (sprzedaż), więc możemy grać Eliasem ?

Odpowiedz
Trochę to dziwne. Kontuzje kontuzjami ale to nie był byle kto. A my potrzebujemy LO. Ciekawe kim go zastąpią

Odpowiedz
Albo jest ktoś na oku lepszy i pojawiła się okazja albo zwyczajnie koleś coś ma ze zdrowiem. Przecież nie jest to fanaberia

Odpowiedz
Skoro mają takiego grajka a mimo wszystko z niego rezygnują to znaczy że tam na prawdę mogło być nieciekawie a pisanie o "wątpliwościach" to pewnie czysta kurtuazja żeby nie narobić mu problemów.
Zdrowo, trzeźwo. Teraz budują na tyle kosztowną ekipę że nie mogą sobie pozwolić na zasilanie Rehasportu kosztem pierwszej drużyny.
Odpuszczenie zawodnika ze względu na "wątpliwości" zdrowotne przy intensywności którą narzuca trener to mądre posunięcie.
Byle teraz mieli kogoś w zanadrzu...

Odpowiedz
Zgadzam się z przedmówcami. Możliwe, że wróci teraz temat Moutinho. Przy informacjach o przyjściu Recy Włodar bodaj podawał info, że dwójka jest właśnie on. Osobiście mam nadzieję, że jednak pocelują w kogoś lepszego, chociaż typ może nie byłby taki zły.

Odpowiedz
Serio, skończcie z tym Eliasem. Ile można. On prawie na pewno nie bedzie u nas grał.

Odpowiedz
Ja też w to wierzę ale znam możliwości Rutków i ich pomysły. Obyś miał rację

Odpowiedz
A ja trochę jednak jestem zaniepokojony bo wydaje mi się, że ten Reca to był transfer nr 1 na liście na lewą obronę, a teraz będziemy szukać po gościach którzy byli niżej na liście, teoretycznie jeszcze słabszych od Recy.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Szkoda tej sytuacji z Recą, ponieważ jakby na to nie patrzeć i jakie by nie były powody wysypania się tego transferu, to byliśmy na niego zdecydowani, więc wypada nam ktoś, na kogo liczyliśmy. Pytanie kto i kiedy za niego?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Dextris, 14 gości