Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Zaraz będzie hipoteza że agent Gurgula się postawił bo ten ma grać a przy Recy może to być wątpliwe. Już naprawdę troszkę rozsądku. Co mają kombinować? Dla nich przecież do był deal. Darmowy, 30 latek czyli pewnie bez presji finansowej, polak. Lepszy od Gurgula. Dogadali się ze wszystkim i teraz nagle out bo coś kombinują? Nie klei mi się to. Rutki są zjebani to fakt ale w życiu nie uwierzę że by tracili na zaufaniu z takiego powodu. Co jak co ale o PR to oni dbają.

Odpowiedz
(11-07-2025, 12:53)Antonio napisał(a):
(11-07-2025, 12:36)m94g napisał(a): Serio myślicie, że przyjdzie ktoś lepszy niż darmowy Reca? Oni tu szukają zmiennika dla Gurgulka czyli kogoś teoretycznie słabszego od niego najlepiej max za 300 tys. ojro. Cały hajs ma iść na skrzydłowego i napastnika więc na LO najlepiej ktoś za darmo albo bardzo tani.

Reca byłby tani?

No właśnie można to skwitować uśmiechem. Z informacji wynika, że miałby, nie licząc pewnie Vinagre, najwyższą pensję w Ekstraklasie z grających piłkarzy na tej pozycji.

Swoją drogą, przed chwilą Niels pytany o skład na Legię, wskazał, że problemy zdrowotne ma Walemark i teraz na pewno nie zagra i więcej wyjaśni się w przyszłym tygodniu. Niemniej, po minie i tonie wypowiedzi, wnioskuje, że może być kiepsko. :/

Odpowiedz
Nie wierzysz? Wystarczy popatrzyć w jego historię kontuzji.
I że w ostatnich latach te kontuzje były coraz dłuższe.

Ja nie widzę sensu wielkiego kombinowania żeby potem użyć testy medyczne jak pretekst.
Przecież mogli po prostu poczekać z finalizacją transferu, zdaje się jakiś wielkich ofert nie miał.

Odpowiedz
(11-07-2025, 09:56)Kefas9494 napisał(a):
(11-07-2025, 09:39)Pucenty napisał(a):
(11-07-2025, 09:27)joseph napisał(a): A jakie inne dno chodzi po sieci?

No właśnie tego niestety nie wiem, nie tyle może co po sieci co o co chodzi tak naprawdę. Ale wiem, że testy wypadły dobrze...

Ale skąd wiesz, że testy wypadły dobrze?

Takie informacje otrzymałem z bliskiego źródła. Na testach wyszedł lepiej od Leo. Chociaż może po prostu miał lepsze pomiary siły mięśni, szczegółów nie znam.

Stąd węszę drugie dno. Chyba czas się pogodzić z tym i mieć nadzieję, że te drugie dno dobrze kopie w piłkę Wink

Odpowiedz
I że w miarę szybko przyjdzie do Lecha. Bo jest taki drobny szpital przed meczem z Legią.

Odpowiedz
(11-07-2025, 12:55)Zabal napisał(a): Zaraz będzie hipoteza że agent Gurgula się postawił bo ten ma grać a przy Recy może to być wątpliwe. Już naprawdę troszkę rozsądku. Co mają kombinować? Dla nich przecież do był deal. Darmowy, 30 latek czyli pewnie bez presji finansowej, polak. Lepszy od Gurgula. Dogadali się ze wszystkim i teraz nagle out bo coś kombinują? Nie klei mi się to. Rutki są zjebani to fakt ale w życiu nie uwierzę że by tracili na zaufaniu z takiego powodu. Co jak co ale o PR to oni dbają.

Ponoć na testach miał mieć słabe wyniki. I Rutki nagle stwierdziły, że chcą się uczyć na błędach (zobaczymy, na ile) i nie będą ryzykować podpisywania szrotu

Odpowiedz
Pisałem raz, napiszę drugi. Największy błąd naszego zarządu to brak dalszego (nawet) wypożyczenia Carstensena. Gość już zgrany z drużyną, zaaklimatyzowany, wypełniający luki w kilku pozycjach. W niedzielę miałby pierwszy skład, a tak zagra jakiś jeszcze bliżej nieznany Szwed.

Odpowiedz
A drugi największy błąd to pozbycie się Dino przed meczami o stawkę.

Odpowiedz
Czyli wychodzi na to, że pomimo nowego skrzydłowego dalej w kadrze mamy tylko jednego zdrowego na tę pozycję. Jaja jakieś.
Widzę, że większość ludzi dalej nie bierze do głowy, że my już zaczynamy sezon i od piątku będziemy grali co 3 dni, a w kadrze w sumie nic nowego się nie dzieje bo dalej jest pełno ubytków na poszczególnych pozycjach.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Tradycyjne okienko, sezon się zaczyna, a my w lesie z transferami i z dziurawym składem. Ehh niby człowiek wiedział, a jednak się łudził, że tym razem będzie inaczejSmile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bolek, galis, TonyJJ, 9 gości