Wczoraj, 21:36
Ocena wątku:
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa |
Wczoraj, 22:23
Znowu ten Pieńko ... ile można chłop warty z 600 tys euro.. i ile chcemy dać za niego?
Wczoraj, 22:33
(Wczoraj, 21:36)Mosina napisał(a):(Wczoraj, 17:13)uncoolben napisał(a): Ponoć grany jest temat dorzucenia Szymczaka w rozliczeniu za Pieńkę, który ma byc juz blisko Lecha. Ulatowski był na Superpucharze i spotkał się po meczu z Rząsą.
Kto będzie dla nas bramki strzelał :o
Czuję, że Szymczak zostanie u nas przynajmniej do zimy, on naprawdę może być na tę chwile jedyną sensowną alternatywą na prawym skrzydle, a napastnika-kozaka to możemy zobaczyć na koniec okienka. Nie jestem też przekonany, że my kogoś kupimy na 10, skoro w planach jest nie tylko napastnik i lewoskrzydłowy (i szykuje się pozostanie Afredo w Poznaniu) - ale i śordkowy pomocnik - wtedy może byc znów zmiennikiem Sousy.
Nie wiem, czy dobrze kojarze, ale on miał parę naprawdę dobrych wystepów po prawej stronie boiska.
Generalnie mając w składzie Aliego i Walemarka, to trzeba mieć tego trzeciego prawoskrzydłowego. Jeden taki to nawet strzelił 5 bramek w zeszłym sezonie...
Wczoraj, 23:46
@uncoolbeen, coś się uczepił Szymczaka na skrzydło, nie widziałeś jak leciał z kontrą i... Dostał żółtko? Nie róbmy sobie jaj z takim skrzydłowym, jeden Brajanek nam wystarczy.
A ja myślałem, że czasy, kiedy przychodzą do nas Tomasiki mamy już za sobą... Moutinho w Lechu to dla mnie gorsza wiadomość niż wjeb od pudernicy w Pucharze Biedry. To jest pan nikt, śledziłem jego grę i nie widzę w nim literalnie niczego, absolutnie niczego. Janża przy nim to wirtuoz, a Reca piłkarski Bóg. jedyne co daje, to zdrowie i agresywność w obronie, bo Portugalczykiem, to jest chyba tylko z urodzenia. I chyba tylko w tym przewyższa Anderssona.
Jestem zdeczko podłamany tym transferem, dostajemy piłkarskiego lumpa z second handu. Kurwa, nie mogę tego przeboleć, Oni chyba nie mieli żadnego pomysłu na tę pozycję. W tej sytuacji zaczynam się obawiać, kto jest grany na napad i skrzydło.
Ps. Bardzo chciałbym w przypadku Moutinho móc odszczekać te słowa.
Jestem zdeczko podłamany tym transferem, dostajemy piłkarskiego lumpa z second handu. Kurwa, nie mogę tego przeboleć, Oni chyba nie mieli żadnego pomysłu na tę pozycję. W tej sytuacji zaczynam się obawiać, kto jest grany na napad i skrzydło.
Ps. Bardzo chciałbym w przypadku Moutinho móc odszczekać te słowa.
11 godzin(y) temu
Reca im śmierdział więc biorą opcje, która była jeszcze niżej na ich liście "marzeń". I tak Gurgul byłby pchany na mecze w Europie do pierwszego składu więc z braku laku na ekstraklasę może ten Moutinho wystarczy o ile nie będzie się wychylał za naszą połowę boiska. Mam nadzieję, że z tym Pieńko to jakiś żarcik, jedyna opcja jego przyjścia do nas to wymiana Pieńko za Szymczaka lub Fiabeme bez wydawania ani złotówki. Zostało nam kilka dni żeby zgłosić skład na 2 rundę eliminacji czyli obstawiam, że zostajemy z tym co mamy. Boje się wpierdolu od Albańczyków.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
4 godzin(y) temu
Ale panika
4 godzin(y) temu
To Reca nie był brany bo darmowy a Klimczok nyrol lubi darmowe?
4 godzin(y) temu
W Jadze coś tam pograł ja bym go nie skreślał bo tak. Wiadomo było, że nie szukania nie wiadomo kogo bo jest Gurgul.
3 godzin(y) temu
Moutinho to Andersson 2.0 z tą przewagą, że gra całą karierę na lewej obronie a nie udaje lewego obrońcę jak Elias. Jak pamiętam mecze z zeszłego sezonu Jagi, to Moutinho należał do najsłabszych w drużynie i nie pasował do tej technicznej i szybkiej gry. Poza tym nie sprawdzałem ale czy to prawda, że rehabilitant Reca grał a Moutinho musiał iść na wypożyczenie ze Spezii?