Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
Wypadnie Sousa i/albo Ali i leżymy z kreatywnością.
A tak, wybacz zapomniałem, że mamy nowego zawodnika na lewe skrzydło. Tylko, że on ma być zmiennikiem...

A mamy LO oprócz Gurgula? Na ten moment jest tylko on. Chyba, że wliczasz Anderssona

Z Hoticem bym tak daleko nie szedł ale z Cartensenem jak najbardziej się zgadzam.

Odpowiedz
Ja się dziwię, że nikt nie jedzie z walizką po Pieńkę ,chyba , że czegoś nie wiemy. Wtedy można próbować Souse na bok, a Pieńko na 10. W tej chwili brakuje ludzi do gry, niestety.

Odpowiedz
(16-07-2025, 15:47)MichalM napisał(a): Wypadnie Sousa i/albo Ali i leżymy z kreatywnością.
A tak, wybacz zapomniałem, że mamy nowego zawodnika na lewe skrzydło. Tylko, że on ma być zmiennikiem...

A mamy LO oprócz Gurgula? Na ten moment jest tylko on. Chyba, że wliczasz Anderssona

Z Hoticem bym tak daleko nie szedł ale z Cartensenem jak najbardziej się zgadzam.
No pisali, że przyklepany jest Moutinho

Odpowiedz
Gdzie są kur.a TRANSFERY? HALO? My nie mamy kim grać!!!!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
(16-07-2025, 15:59)zmudzik napisał(a): Ja się dziwię, że nikt nie jedzie z walizką po Pieńkę ,chyba , że czegoś nie wiemy. Wtedy można próbować Souse na bok, a Pieńko na 10. W tej chwili brakuje ludzi do gry, niestety.

Pieńko na 10-tce kosztem Afonso na boku? Czego też ludzie nie wymyślą Wink  Pieńko jest słaby, mentalnie zepsuty przez ZL, każda kwota powyżej kilkuset tysięcy euro byłaby paleniem pieniędzy w piecu.

Odpowiedz
(16-07-2025, 16:11)Kefas9494 napisał(a):
(16-07-2025, 15:47)MichalM napisał(a): Wypadnie Sousa i/albo Ali i leżymy z kreatywnością.

No pisali, że przyklepany jest Moutinho

Wybacz ale jak podpisze, wtedy będzie przyklepany. Na ten moment jest Gurgul i Andersson

Odpowiedz
Największy błąd to był brak walki o Carstensena. Oczywiscie nie wiemy co było w głowie samego zawodnika ale odpuścić takiego zawodnika to lekki kryminał. Szczególnie że zapewniał solidną ( jak nie dobrą) grę na 3-4 pozycjach.

Odpowiedz
Błędem też było odpuszczenie Alana Czerwińskiego jak już śmieszkujemy.

Odpowiedz
Mam nadzieję, że jesteście świadomi, że w obecnej sytuacji nie przyjdzie już ten mityczny kozak? Bo zamiast 2 kozaków musimy teraz kupić 4 do uzupełnienia składu, pewnie z 2 wypożyczenia będą. Na ten moment potrzebujemy ogólnie 6 zawodników NA JUŻ. Żegnaj Ligo Mistrzów, żegnaj Ligo Europy.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
I znowu usłyszymy mityczne gdyby nie kontuzje
Ja pierdole jest szansa podnieść mega siano z boiska a tu widzę dupa.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Dio, Goliniak, 8 gości