Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transfefowe 2025
Tryb drzewa
To on w Hondurasie nie jest opcją nr 1 na skrzydle? To kto tam gra, że nasza przyszła gwiazda jest tam zaledwie rezerwowym?

Edit: nie chce mi się wymieniać nazwisk ale widzę, że na skrzydłach latają gracze raczej 2 ligowych drużyn, a ich wartość rynkowa nie przekracza 300tys. €. Dlaczego więc Palma od dłuższego czasu siedzi tam na ławce?
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Jak wybił się i przeszedł do Celtiku to w reprezentacji miał grać główną rolę i miał być trzonem zespołu, niestety spadek formy spowodował to, że jest rezerwowym

Odpowiedz
Luis Palma w Lechu. Wypożyczenie z opcją wykupu

Odpowiedz
Nie wiem, czy tu ktoś to zauważył ale całkiem możliwe, że największym problemem piłkarskim obu hiszpańskojęzycznych jest słaba znajomość angielskiego. Palma to chyba słowa nie powiedział dzisiaj w tym języku.

Odpowiedz
Quinteros i Rengifo też słabo znali inny niż amazoński.

Odpowiedz
Niby Lech złożył ofertę....Jagiellonii za Pululu
Napastnik się wykrzaczył? Czy skrzydłowy?

Odpowiedz
Pululu już raz odrzucił Kolejorza w roli potencjalnego skrzydłowego więc chyba drugi raz błędu nie popełnią.

Odpowiedz
Na tt lata info że złożyliśmy ofertę irańskiemu pupilowi VdB - Alirezie Jahanbakhasowi. Odszedł z Heerenveen. Ale on stary już jest - 31 lat, więc jakoś mi nie pasuje pod wybory naszej rady transferowej w klubie.

Odpowiedz
(19-07-2025, 19:42)Mosina napisał(a): W prezentacji na kanale klubowym wita się się z nami Rodriguez i Ouma. Ten pierwszy po angielsku tylko "jak się nazywa" i że "jest szczęśliwy". Reszta po hiszpańsku. Może banał ale mam nadzieję że sztab umie w Spanish albo on się tak tylko ukrywa. Komunikacja jest jednak ważna Wink

(21-07-2025, 21:21)Róża napisał(a): Nie wiem, czy tu ktoś to zauważył ale całkiem możliwe, że największym problemem piłkarskim obu hiszpańskojęzycznych jest słaba znajomość angielskiego. Palma to chyba słowa nie powiedział dzisiaj w tym języku.

Zauważył Wink

Pululu highly welcome jeśli ma być po angielsku

Odpowiedz
(21-07-2025, 22:11)hif napisał(a): Na tt lata info że złożyliśmy ofertę irańskiemu pupilowi VdB - Alirezie Jahanbakhasowi. Odszedł z Heerenveen. Ale on stary już jest - 31 lat, więc jakoś mi nie pasuje pod wybory naszej rady transferowej w klubie.

Jak na rok albo dwa... Ale jednak nie, nie chciałbym go. Dziwna akcja. Choć zastanawia, że obecnie jest bez klubu i przed Heerenveen też był pół roku bez klubu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bartekm18, kaman, Skorpion, Stefan Batory, 32 gości